Jbmenu yapacağım nereden başlayabilirim
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
@GoldenKele$ Onerim Hazir Bir Tane Al Ustune Ekle Ekle Ekle ...... Ve Tasarimi Kokten Degistir Bir Cok Sey Ekle Bastan Yazmasi cok Surer
Ama Yapacaksan Ana Menuden Baslamana Tavsiyemdir
Ama Yapacaksan Ana Menuden Baslamana Tavsiyemdir
Peki ctmenude ne yapacagim
Gereksiz kod kullanmassan güzel olabilir enum ' kullanabilirsin
Biraz daha açıklar misin
enum
what is this ben acemiyim boyle deme bana
enum
(15-09-2017, Saat: 21:41)GoldenKele$ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biraz daha açıklar misinCtmenu , jbmenu kodlaman için biraz erken diye düşünüyorum. Pek fazla bilgi sahibi olmadan yapacakların en fazla diğer yapılmış jbmenu ve ctmenuler kadar olacaktır. Yani olanın üstüne ekliyebileceğin pek bir şey olmaz. İlla zordan başlıyacağım diye bir şey yok. Basitten başlıyacaksın ufak eklentiler , temel bazı kodlar bunları tam öğrendikten sonra başlayabilirsin.
enum
Son Düzenleme: 15-09-2017, Saat: 22:18, Düzenleyen: PawNod'.
Gelişmiş isyan menü, gelişmiş cafe , knife shop , hp shop, gibi şeyler yaptim ve yapabilecegimi düşündüğüm için sordum ama sizin dediğimiz gibi denerim ama boktan bisey cikabilir onlardan önce hayvan özellikleri, gelişmiş ihtiyaç menü , bilgilendirme mesaji gibi eklentiler yapmistim baya var ama sadece menü ustune
Bu aşamaları geçtiğini düşünüyorsan tabikide başlayabilirsin.
Daha önce buna benzer bir konu için yazdığım yorum ;
Daha önce buna benzer bir konu için yazdığım yorum ;
Alıntı:Amerikayı tekrar keşfetmeye gerek yok. Kim de 0 dan bir jbmenu yapsa jbmenuyu jbmenu yapan bazı özellikler vardır işte marketidir isyan menüsüdür vs. gene bunları ekliyecek ve gene aynı kapıya çıkacak üstte de belirttiğim gibi biri 2sn ni alır biri 20 sn'ni yani senin değiştirmen gereken yerler bunun içeriğidir. Ben markete pompa koyarım sen değişiklik yapıp kaşık koyarsın gibi gibi. Direk basit olarak geçiyorum ben elektrikleri kes koyarım sen yeni bişey düşünürsün gardiyanların ayak seslerini duymasını engelle yaparsın olay bundan ibarettir. Yine kendimden de örnek vererek devam edeyim Anıl Can ın paylaştığı bir jbmenu var baya temiz bir jbmenu (bazı eski jbmenulerde hard code diye tabir edilen kodlar vs. var uzatmıyayım) ben o jbmenuyu iskelet olarak kullanırım yapacağımı da onun üstüne yaparım bu yani benim için karşı çıkanlar da olabilir yazdıklarımın hepsi kendi şahsi düşüncemdir.
@GoldenKele$ eldricarrow coboxcod son olarak csd de adını unuttum özel jbmenu yapcam diyordun (bedirxan ben )
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | Jbmenü En gelişmiş !!! Benim değil başkasınındır.! | Gamekinq | 3 | 441 |
08-11-2019, Saat: 11:37 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | jbmenu | novakng662 | 3 | 329 |
08-11-2019, Saat: 11:32 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | Jbmenu [Edit] | nemesiskingofcs | 1 | 317 |
19-10-2019, Saat: 16:37 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | Jbmenu [İsteK] | nemesiskingofcs | 12 | 535 |
18-10-2019, Saat: 18:50 Son Yorum: Smash |
|
Silinmiş Konu | Yeni güncel jbmenu | dalyan | 8 | 402 |