Merhaba, Buğrabey in yaptığı Jbmenu 2018 pluginini editledim, yeni bir menü ekledim Yetkililer menüsüne. Kurucu menüsü. Aslında o vardıda pluginde ben onu Yönetici değiştirip yeni olarak Kurucu menü açıp kendim yaptım. Menüdeki şeyleri hepisini ben ayarladım bir üstteki menüyü kopyalayıp yaptım herşeyi fakat panele yüklerken hata alıyorum 4 tane. Hatalar bunlar:
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Jaab.sma(944) : error 017: undefined symbol "g_kurucu"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Jaab.sma(944) : warning 215: expression has no effect
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Jaab.sma(944) : error 001: expected token: ";", but found "]"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Jaab.sma(944) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Jaab.sma(944) : fatal error 107: too many error messages on one line
Compilation aborted.
4 Errors.
Done.
Yardımcı olurmusunuz lütfen? 2 3 saattir düzenlemeye çalışıyorum, editsiz olan aynı plugine bakıp öyle inceliyorum nerde hata yaptım diye lütfen yardım edin
[b]
Compilation aborted.
4 Errors.
Done.: too many error messages on one line
Compilation aborted.
4 Errors.[/b]fatal error 107: too many error messages on one line
Compilation aborted.
4 Errors.
Done.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Keşke eklentiyide ekleseydiniz ek'e ekleyin yarın sabah dönüş yapıcağım.
Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .
Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | Jbmenü En gelişmiş !!! Benim değil başkasınındır.! | Gamekinq | 3 | 441 |
08-11-2019, Saat: 11:37 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | TurkAilesi [ 2018 ] Ozel JailBreak Plugin Paketi V2 | JaXStrike* | 3 | 379 |
08-11-2019, Saat: 11:33 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | jbmenu | novakng662 | 3 | 329 |
08-11-2019, Saat: 11:32 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | Jbmenu [Edit] | nemesiskingofcs | 1 | 315 |
19-10-2019, Saat: 16:37 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | Jbmenu [İsteK] | nemesiskingofcs | 12 | 535 |
18-10-2019, Saat: 18:50 Son Yorum: Smash |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi