(26-10-2019, Saat: 19:28)AvşarEli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çokta başarılı bir ekip olarak görmüyorum bizimle kendinizi rekabete bile sokamazsınız. Hakkınızda hayırlısı.Konu sahibi zaten size yönelik bir rekabet kelimesi kullanmamış lütfen sırf kötü yorum yapmak için yorum yapmayın .
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
(26-10-2019, Saat: 19:28)AvşarEli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çokta başarılı bir ekip olarak görmüyorum bizimle kendinizi rekabete bile sokamazsınız. Hakkınızda hayırlısı.Merhaba Sizlerle Rekabet Edicek Deiliz Saten Sonuçta Sizler 10 Tl Kuruculuk Satan ve SLOT ADMİN KOMUTCU ADMİN VEREN kişiler Olarak En Baştaki Boşlardan Birisiniz O yetkileri Silseniz Yanınızda Sadece 4 yada 5 Kişi Kalıcaksınız . Bukadar iyiseniz Neden Bu Forumda Duruyorsunuz .

JASTMARİAN • Ts3.jastmarian.net
JASTMARİAN • 95.173.173.106
Bizi Tercih Etiğiniz İçin Teşekkür Ederiz.
JASTMARİAN • 95.173.173.106
Bizi Tercih Etiğiniz İçin Teşekkür Ederiz.
Son Düzenleme: 31-10-2019, Saat: 21:16, Düzenleyen: AvşarEli.
(31-10-2019, Saat: 21:04)d1//ferhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Serverim şuanda 21 kişi Sunucu sahipligi 75 TL satıştan sunuluyor Başlangıcı slt6 komut2 den başlatıyorum? Sizin gibi alt clan arayıp Vip admin vermiyorum daha da cevap vermeyeceğim bizi tanımıyorsun belli daha düne kadar halil denilen çocuk sizin adınıza bize birleşme yaptı? Kendini bizimle kıyaslama da ikile. Sizlerle sohbet etmekde güzeldi!(26-10-2019, Saat: 19:28)AvşarEli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çokta başarılı bir ekip olarak görmüyorum bizimle kendinizi rekabete bile sokamazsınız. Hakkınızda hayırlısı.Merhaba Sizlerle Rekabet Edicek Deiliz Saten Sonuçta Sizler 10 Tl Kuruculuk Satan ve SLOT ADMİN KOMUTCU ADMİN VEREN kişiler Olarak En Baştaki Boşlardan Birisiniz O yetkileri Silseniz Yanınızda Sadece 4 yada 5 Kişi Kalıcaksınız . Bukadar iyiseniz Neden Bu Forumda Duruyorsunuz .saygılar Sizlere Sohbet etmek Güzeldi .
Serverimde 1 query, 2 captan 4 yönetim var gerisi slot ve komutçudan oluşan yetkililer ortaya iddia atıyorsan doğru bir şekilde at bari. Konuda kimse kimseyi kışkırtmıyor eğer elinde bir iddia varsa bizim ile alakalı ÖM yaz ts atayım gel yüzüme konuş.
(31-10-2019, Saat: 21:13)AvşarEli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sadece Şunu Diyim Sana Ozaman Sunucularda Sorun var Bunuda Serhat Kavakla Bizat Ticket Tarafından Çözüme Kavusuyor .(31-10-2019, Saat: 21:04)d1//ferhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Serverim şuanda 21 kişi Sunucu sahipligi 75 TL satıştan sunuluyor Başlangıcı slt6 komut2 den başlatıyorum? Sizin gibi alt clan arayıp Vip admin vermiyorum daha da cevap vermeyeceğim bizi tanımıyorsun belli daha düne kadar halil denilen çocuk sizin adınıza bize birleşme yaptı? Kendini bizimle kıyaslama da ikile. Sizlerle sohbet etmekde güzeldi!(26-10-2019, Saat: 19:28)AvşarEli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çokta başarılı bir ekip olarak görmüyorum bizimle kendinizi rekabete bile sokamazsınız. Hakkınızda hayırlısı.Merhaba Sizlerle Rekabet Edicek Deiliz Saten Sonuçta Sizler 10 Tl Kuruculuk Satan ve SLOT ADMİN KOMUTCU ADMİN VEREN kişiler Olarak En Baştaki Boşlardan Birisiniz O yetkileri Silseniz Yanınızda Sadece 4 yada 5 Kişi Kalıcaksınız . Bukadar iyiseniz Neden Bu Forumda Duruyorsunuz .saygılar Sizlere Sohbet etmek Güzeldi .
Serverimde 1 query, 2 captan 4 yönetim var gerisi slot ve komutçudan oluşan yetkililer ortaya iddia atıyorsan doğru bir şekilde at bari. Konuda kimse kimseyi kışkırtmıyor eğer elinde bir iddia varsa bizim ile alakalı ÖM yaz ts atayım gel yüzüme konuş.
Sunucunuzda Güne Bakılırsa hadi Taş Çatlasın 60 veya 90 gününüz Olsun Bizim Kadar Uzun Süredir Acık 3 5 Tane Klan Varken Sizlere Bu Konuda Susmak Düşer Emin ol 02.11.2019 Tarihinde Sadece Deneme Amaçlı Oyuncular Isınma Amaçlı Puliginler Yapılırken Sizler Övünmek Gibi Olmasın Ama Kendinizi Üstün Görüyorsunuz . Clan İsmini Bırakın Buraya Sizlerin Yanına Mutlaka Gelicegim .
JASTMARİAN • Ts3.jastmarian.net
JASTMARİAN • 95.173.173.106
Bizi Tercih Etiğiniz İçin Teşekkür Ederiz.
JASTMARİAN • 95.173.173.106
Bizi Tercih Etiğiniz İçin Teşekkür Ederiz.
Başarılar

[ - Paranla Şeref Kazanma Şerefinle Para Kazanki,Paran Bittiğinde Şerefinde Bitmesin! - ]
Başarılar...
başarılar
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
RockNRolla Gaming | JailBreak | BLade | 3 | 540 |
23-01-2024, Saat: 03:00 Son Yorum: Deko |
|
Safkan Gaming | JailBreak Ailesi [95.173.173.148] | hakanbeyf | 0 | 459 |
13-04-2021, Saat: 22:53 Son Yorum: hakanbeyf |
|
RevolutioN Gaming JaiLBreaK AiLesi [185] | CanTR | 0 | 508 |
28-03-2021, Saat: 01:32 Son Yorum: CanTR |
|
Kross Gaming Jailbreak Deathrun | 1JoYYamYamlar | 0 | 334 |
02-01-2021, Saat: 00:34 Son Yorum: 1JoYYamYamlar |
|
CYBERLİON GAMİNG CSGO MOD #NEW2021 | baris01 | 1 | 372 |
01-01-2021, Saat: 17:46 Son Yorum: HasanBeyCyb |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi