Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | Jail Banner İsteği

Konu

Son Düzenleme: 04-06-2019, Saat: 12:40, Düzenleyen: PawnMaster. (Sebep: Yanlış örnek)
İstediğim çalışma: Banner
İstediğim renkler: Turuncu ve Mavi Karışık
Özel Olarak: Banner 2 adet renkden oluşacak (bu renkleri yukarda yazdım) ve banner sade olmayacak.
Benzer Çalışmahttps://forum.webdiyo.com/konu-%E2%80%9E...21568.html
Eklemek Istedikleriniz: Banner efektli ve gifli karışık bir halde olsun ayrıca sona doğru kararma efekti olsun, göz alıcı ve gözü yoracak biçimde olmasın ve Bannerın panelleri küçük olsun yani arka plan göz önünde olsun, görülebilsin.
Resim Boyutu: 800x300
Yazılacak Yazı: Reklamları xxx olarak belirtebilirsiniz, psd vermesseniz bile ben editleme işlemini kolay bir şekilde yapabilirim

PSD vermek Malesef yasaklanmıştır, Yazılıcak Yazılar Güncellermisiniz ?

Steam Yutup | Rep
Belli bir şey yazdırmak istemiyorum ama çok istiyorsan joker yazabilirsin.
İp adresi yok şuan o kısma xxxx yazarsan sevinirim.

42 okunma var ama yapabilecek yok mu ya ?

Yapacak yok sanırsam he.

Bayramdayız Herkesin işleri var mağlum ne yapabiliriz ?

(05-06-2019, Saat: 19:31)MuhammeDesiqn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bayramdayız Herkesin işleri var mağlum ne yapabiliriz ?
O zaman bayramda 24 saat boyunca güncellenmeyen konuları silmezsiniz olur biter.

Silinmiyor Zaten

Benim bu konu hakkında bilgim yok, kuralları okurken böyle bir şey yazdığını görmedim ve o yüzden de konumu güncelledim.

(05-06-2019, Saat: 20:42)PawnMaster Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim bu konu hakkında bilgim yok, kuralları okurken böyle bir şey yazdığını görmedim ve o yüzden de konumu güncelledim.
Bu konu hakkında herhangi bir bilgi yayımlamadık bu yüzden üzgünüz ancak şuanda ekip olarak tatildeyiz biraz süreç alabiliyor isteklerin çözümü, üzgünüz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | banner istek anıl3434 4 613 18-09-2020, Saat: 12:35
Son Yorum: JwG
Çözüldü   | Klip banner isteği mrmetik 1 482 30-12-2019, Saat: 16:11
Son Yorum: mrmetik
Çözüldü   | Cs1.6 Soccerjam Banner Tasarımı jurse99 19 1,464 16-12-2019, Saat: 18:45
Son Yorum: MawiLarq
Çözüldü   | Logo Maskot İsteği Celebii 7 608 09-12-2019, Saat: 17:36
Son Yorum: !AKINCI!
Çözüldü   | Banner mehmed654 3 581 09-12-2019, Saat: 17:36
Son Yorum: !AKINCI!

Task