Bir etkinlik yapasım geldi. Bu etkinlikte isteklerinize bakacağım ve yardımcı olmaya çalışacağım. Hangi alanlardan anladığımı ögrenmek istiyorsanız Belki Bir Mesaj konuma göz atınız.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
çok sevdim be reis
Oyunyöneticisi server açtım fakat hala jbmenu plugini yapamadım sitedekiler hata veriyor veya buglu oluyor -5 yazıyorum 4 tl alıyor 1. bıçaktan
(17-07-2019, Saat: 03:42)canbeytr5 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyunyöneticisi server açtım fakat hala jbmenu plugini yapamadım sitedekiler hata veriyor veya buglu oluyor -5 yazıyorum 4 tl alıyor 1. bıçaktanOna da mı vergi geldi acaba ?
Zama zam
1.Nesil yazar
Son Düzenleme: 17-07-2019, Saat: 08:23, Düzenleyen: RuHSuZ.
(17-07-2019, Saat: 03:42)canbeytr5 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyunyöneticisi server açtım fakat hala jbmenu plugini yapamadım sitedekiler hata veriyor veya buglu oluyor -5 yazıyorum 4 tl alıyor 1. bıçaktanSadece menüdeki yazıyı -5 yazarsan tabi o değeri vermez. Bide 4 tl kesen kodu bulup -5 yapacaksın .
(17-07-2019, Saat: 08:07)By.KinG Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(17-07-2019, Saat: 03:42)canbeytr5 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyunyöneticisi server açtım fakat hala jbmenu plugini yapamadım sitedekiler hata veriyor veya buglu oluyor -5 yazıyorum 4 tl alıyor 1. bıçaktanOna da mı vergi geldi acaba ?

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Tekrar Görüşmemek Üzere.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi