Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

İsteklerini söyle!

Konu

Bir etkinlik yapasım geldi. Bu etkinlikte isteklerinize bakacağım ve yardımcı olmaya çalışacağım. Hangi alanlardan anladığımı ögrenmek istiyorsanız Belki Bir Mesaj konuma göz atınız.

Projeler | İletişim | Web
--------------
(16-07-2019, Saat: 00:40)!AKINCI! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: çok sevdim be reis
Ben de

Projeler | İletişim | Web
--------------
Oyunyöneticisi server açtım fakat hala jbmenu plugini yapamadım sitedekiler hata veriyor veya buglu oluyor -5 yazıyorum 4 tl alıyor 1. bıçaktan

Beautiful Girls from your city
(17-07-2019, Saat: 03:42)canbeytr5 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyunyöneticisi server açtım fakat hala jbmenu plugini yapamadım sitedekiler hata veriyor veya buglu oluyor -5 yazıyorum 4 tl alıyor 1. bıçaktan
Ona da mı vergi geldi acaba ?

Zama zam

1.Nesil yazar
Son Düzenleme: 17-07-2019, Saat: 08:23, Düzenleyen: RuHSuZ.
(17-07-2019, Saat: 03:42)canbeytr5 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyunyöneticisi server açtım fakat hala jbmenu plugini yapamadım sitedekiler hata veriyor veya buglu oluyor -5 yazıyorum 4 tl alıyor 1. bıçaktan
Sadece menüdeki yazıyı -5 yazarsan tabi o değeri vermez. Bide 4 tl kesen kodu bulup -5 yapacaksın .

(17-07-2019, Saat: 08:07)By.KinG Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Ona da mı vergi geldi acaba ?
Blush Sesli güldüm.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
(17-07-2019, Saat: 17:42)TheFlash Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"qRunt."  Konumu çalma. Tşk.
pkii :d

Tekrar Görüşmemek Üzere.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task