Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | İstekler

Konu

Son Düzenleme: 31-08-2017, Saat: 14:20, Düzenleyen: SwindLer.
Gencler canim cok sıkılıyor istek menu falan var mi csgo olur jail olur ; yada csgo girmek isteyen .

Verified Females
Biraz zorda kolay gelsin cs go jailbreak modu yapabilirmisin yani cs go daki jail modu cs 1.6 ya uyarlarmisin acaba
@-swindler

csgo daki jail moduna ornek verirmisin !market sistemimi

Verified Females
Son Düzenleme: 31-08-2017, Saat: 14:32, Düzenleyen: Karanlık Gölge.
Yok ya csgo daki jbmenu !cpmenu gibi niseyi jbmenu yaparmisin bi server de vardida hatirlamiyorum

Yani cs go tarzi jail yapicaz cs 1.6 yi

Reis o arkadaş ne istedigini iyice bi düşünsün benim dünden beri bi istegim var  aşşağıda round süresi ve takım skoru aynı sekilde olursa mükemmel olur saolasın.

@ Mytharrow Kardeşim adam menu demiş ama sen mod istemizsin tabi buda bir istek yapabilir kardeşim benim önceden jail sunucum vardı ve csgo gibi yapmıstım bunun için yapman gerekenler 
jail_buyukisyan_csgo mapini panelden servere yüklemek ardından forumlardan turuncu t modeli bulmak ve yine forumlardan bıçakmenu bulman bıçakmenu bulmayıp direk jbmenunun içinede yapabilirsin yani csgo mod jbmenu diye birşey yok güzel kardeşim sen dedigim gibi yapabilirsin anca ha bide en önemlisi silah modellerini degistirirsin oldumu sana csgo jail Gülücük 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Furienden İstekler sananededim 4 968 07-07-2017, Saat: 23:47
Son Yorum: Mariachi
CS 1.6 Furien İstekler ugurunal2004 7 959 07-07-2017, Saat: 23:47
İstekler MawiLarq 19 1,911 07-07-2017, Saat: 23:19

Task