Elinde şuna benzer menüsü olan varmı ?
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Elinde şuna benzer menüsü olan varmı ?
kardeşim onu biliyorum teşekkürler ama farklı istiyorum
forumdakiler biliyorum hani elinde olupta paylaşmak isteyen olursa forumda falan olmayıp
Dostum zaten senin resimde istediğine göre atıyorum bende. Daha nasıl bir şey bekliyorsun anlamadım. Bundan daha değişiği gelmez en fazla server sahipleri kendilerine göre editleyip süsleyip püslemişlerdir. Temel eklentiler bunlar kendi sunucunuza göre sizde düzenleyip editini yapabilirsiniz.
resimdekini bulabilirmiyim ?
Son Düzenleme: 16-01-2019, Saat: 09:33, Düzenleyen: Kalipso22.
Konu güncellenmediği için çöpe taşınmıştır . Konularınızı güncellemeye unutmayınız .
Aradığın BBMenü özel yapım olabilir . Eğer ki piyasada bulunmayan bir eklenti istiyorsanız ona en yakın eklentiyi ek'e koyup ve olmasını istediğiniz eklentiyi açıklayarak tanımlayarak yardım isteyebilirsiniz . Ortada eklenti yok bilgi yok , sadece istenilen eklentinin resmi varken bir şey yapmamız çok zor .
Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .
Aradığın BBMenü özel yapım olabilir . Eğer ki piyasada bulunmayan bir eklenti istiyorsanız ona en yakın eklentiyi ek'e koyup ve olmasını istediğiniz eklentiyi açıklayarak tanımlayarak yardım isteyebilirsiniz . Ortada eklenti yok bilgi yok , sadece istenilen eklentinin resmi varken bir şey yapmamız çok zor .
Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .
Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | Csgo Menu verirmisiniz düzgün | KuralsizHD | 2 | 3,797 |
18-09-2020, Saat: 18:32 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | CSGO MENU LAZIM | Cyroxx | 1 | 423 |
18-09-2020, Saat: 18:32 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | İstek Banner | bayarsunucum | 1 | 343 |
18-09-2020, Saat: 16:25 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | İSTEK BANNER | adasdasd12 | 1 | 337 |