Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

[İSTEK] Konu Onayları Gösterilmeli

Anket Başlığı: Katılıyor musunuz?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Evet
80.00%
8 80.00%
Kararsızım
0%
0 0%
Hayır
20.00%
2 20.00%
Katılımcı sayısı: 10 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konu

Hocam Anket de Koyacağım Bu Konu İçin. Forumda Konu Paylaştığımda Onaylanması Gerekiyorsa, Onaylanana Kadar Akla Karayı Seçiyorum.

Acaba Red mi Edildi? Bildirimsiz Ceza Yedik mi? Hep Aklımda Bunlar Dönüp Dolanıyor. Benim İsteğim "Onaylanmayı Bekleyen Konularınızı Görün" Şeklinde Bir Panel Olur, Bölüm Olur, Başka Bir Şey Olur. Hiç Farketmez. Maksat Konu Ne Durumda Görmek.

Onay İçin Yollanan Son Konularınız:

Podbot V3: Onaylanmayı Bekliyor.
Ethereal Silah: Red Edildi/Onaylanmadı
Adını Sen Koy Eklentisi: Onaylandı.

Bunun Gibi Birşey Olsa Çok Güzel Olurdu.

Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa

Aklıma Yattı Mybb Kodlarından Yararlanılarak Güzel Birşey Oluşturmayı Düşünebiliriz Gülücük

Aşırı mantıklı ☺

yigit bu zaten mod panelinde moderasyon bekleyenler diye kısımda var

Bu panel olarak eklenemez. Yeni bi panel olusturulmaz. Zaten mod panelinde onaylanmayi bekleyen konular var. Sadece moderatorler sık sık kontrol etmeli

(09-06-2017, Saat: 19:53)Sancaktepe* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yigit bu zaten mod panelinde moderasyon bekleyenler diye kısımda var
Ben Ondan Bahsetmiyorum Konusunu Onaya Yollayan Üyeler Görsün Diyorum İyi Okumamışsın.

Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa

He tamam simdi anladım söyle bişey olabilir kullanıcı paneli onay bekleyenler diye bölüm olur orda açtıgın konular olur
Konu ismi : DURUMU (ONAYLANDI/ONAYLANMADI/BEKLEMEDE)
Böyle olur onaylanmazsa orda çarpı işaretiyle kaldırırız böyle bişe istiosun herhalde

Son Düzenleme: 10-06-2017, Saat: 14:34, Düzenleyen: PowereXe.
Aynen Hocam Tam Olarak Böyle
Bildirim Şeklinde Gelebilir Hatta Daha Kolaysa Yapımı.
Konu Reddedildi ÖM Aldınız.
Konunuz Onaylandı ÖM Aldınız.
ÖM Yoksa Konu Bekliyordur Demek Gülmekten Ölüyorum

-Peyami Safa

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | Foruma Üyelerine Özel Server Listesi (İstek) SKYNLEXX* 13 803 18-09-2020, Saat: 22:13
Son Yorum: JwG
Çözüldü   | Konu ayırma WX''Timer 2 465 18-09-2020, Saat: 22:09
Çözüldü   | Konu çözülme olayı RuHSuZ 1 413 18-09-2020, Saat: 22:07
Çözüldü   | Toplam istek çözme MawiLarq 4 446 18-09-2020, Saat: 22:04
Çözüldü   | İstek konu cs_get_user_money ByCS 4 447 18-09-2020, Saat: 22:01

Task