Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Isparta Psikolojik Danışman

Konu

#1
Psikolojik danışmanlık, planlama, karar verme ve insan ilişkileri için yardım arayan kişinin davranışını etkilemek amacıyla psikolojik danışmanlık konusunda eğitim almış profesyoneller tarafından sağlanan bir alandır. Birçok psikolojik süreci bulgulara, belirli ilişkilere ve ayrıca sözlü görüşmelere dayalı bir yardım hizmetidir. Bu konuda uzman desteği için Isparta psikolojik danışmanlık merkezini ziyaret edebilirsiniz. Isparta psikoloji olarak hizmetler veren Psikolojik Danışman Ezgi Yurdabak, problem çözme durumunu belirleyip geliştirerek, mantıksal karar verme becerilerini geliştirerek ve kişilerarası iletişim becerilerini artırarak psikolojik sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışmaktadır.

Isparta psikolog merkezi, insanların zihinsel sağlık sorunlarıyla baş etmelerine yardımcı olan bir terapi alanıdır. Danışmanlık; kişisel, sosyal, eğitimsel ve mesleki konularla ilgilenmek, kişilerin hedeflerini belirlemek, karar vermek, var olan sorunları çözmek, potansiyellerini, güçlü ve zayıf yönlerini ortaya çıkarmak ve benzeri eğitimli danışmanlar tarafından gerçekleştirilen bir uygulamadır. Bireysel haklara saygı duyar, tarafsız, güvene ve gizliliğe değer verir. Ayrıca danışmanlık hizmeti; psikolojik danışman ile bir veya daha fazla danışan arasında, psikoterapistin kişiliğe ilişkin sistematik bilgilere dayalı psikolojik bir yaklaşım kullanarak danışanın ruh sağlığını iyileştirmeye çalıştığı kişilerarası ilişkiye dayalı bir oluşum biçimidir. Danışmanlık ve rehberlik, psikolog ve danışan arasındaki ilişkiye dayanan bir yaklaşım olarak görülmektedir. Bu destek, insanların kişisel, ilişki, aile veya işle ilgili duygusal zorlukların üstesinden gelmelerine ve çeşitli psikolojik engellerin üstesinden gelmelerine yardımcı olur. Sizlerde bu konularda ve ayrıca Isparta oyun terapisi ve Isparta çocuk terapisi hakkında uzman desteği almak isterseniz ezgiyurdabak.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Gaziantep Psikolojik Destek Seçenekleri seohaberleri 0 26 05-09-2024, Saat: 20:28
Son Yorum: seohaberleri
İzmir'de Psikolojik Danışmanlık: Meryem Koldaş Arıcı'nın Uzmanlıkları ve Hizmetleri Kenan06 0 64 15-06-2024, Saat: 11:30
Son Yorum: Kenan06
İçel Psikoloji: Mersin’de Her Birey İçin Kişiselleştirilmiş Psikolojik Çözümler Kenan06 0 44 09-05-2024, Saat: 13:14
Son Yorum: Kenan06
Mersin'de Psikolojik Destek - icelpsikoloji.com ile Uzman Çözümler tourniers 0 47 29-02-2024, Saat: 00:14
Son Yorum: tourniers
Psikolojik Destek ve Önemi dean534 0 48 05-02-2024, Saat: 11:36
Son Yorum: dean534

Task