Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Isınma Turu

Konu

Selamun Aleykum Beyler.

Isınma Turu'na İhtiyacım war.
CSDuragi'nin Kendi Isınma Turu var.

[AMXX]
böyle bişi arkadaşlar bir serverde gördüm.
bunun ısmını degıstırmıslerdı. kendı serverının ısmını yapmıstı. server kapatıldıgı ıcın resım atamadım.

Fakat Tek İstediğim Bu Eklentide Ayriyetten Respawnlı olurmu Isınma Turu ve Isınma Turunda $160000 TL Verıcek. 
Isınma Turu Bittiğinde. Para  $850 Olucak.
Yapan Arkadaşıma Sonsuz Teşekkurler ve Saygılarımı Sunarım.
[Serverım Aktıf Deneme Sansım yok.]

Bu var ısınma turu olarak -->> https://forum.webdiyo.com/konu-oto-restart.html
Birde şu konumda olan ısınma turu var. ->> https://forum.webdiyo.com/konu-surf-addo...alari.html
Para ise 850 olma olayı ise, panelden başlangıç barasını mp_startmoney : (Başlangıç parası) bu ayardan değiştirebilirsin, ısınma turunda etkili olmaz.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
@BraveMan Aga Ben Menulu Olmasını Istemıyorum Bazı serverlerde war orneğin sth gamıngtekı gıbı bana oyle lazım o yazıyı ben buyuturum.
yada sız buyutursunuz Gülücük

Konu çöp kutusuna taşindi

taşıyabılırsınız konu cozuldu. @-SwindLer

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Isınma turu üzerinde biraz değişiklik CsKolik 1 245 02-08-2019, Saat: 01:22
Son Yorum: Smash
yardım logo turu bırsey lazım Tekken 2 756 07-07-2017, Saat: 23:47
Son Yorum: Mariachi

Task