Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

İnstagram Takipçi Scripti

Konu

Arkadaşlar İnstagram kendi kodladığım ve yükselttiğim scripti adminliğe satıyorum eğer adminliğiniz yok ise para ile 40 TÜRK LİRASI Almak isteyen veya adminlik ile takaslıyan arkadaşlar Arkadaşlar 5k instagram api userine veriyorum scripti 
ÖM
PLS

@Rouse adminlik derken? forumdamı serverdemi açıklayıcı olursan sevinirim.

{Hakuna Matata Gaming}

@Rouse hellfiredaydın diye hatırlıyorum seni oyunyöneticisindekileri kolay unutmam 95.173.173.127 deyim anladığım kadarıyla scriptlerde uzmansın yardım edebilirsin biraz bize bu konulardaGülmekten Ölüyorum

{Hakuna Matata Gaming}

Fazlasıyla site tasarımı İsterseniz Clan sitesi yapayım ? @VtecManiA

@Rouse valla eline sağlık derim ne diyim bizim teknik destek yeni liseli oldu sürünüyo evde birşeyde istemiyorum o yüzden ondan basebuilder sever ona göre jailde var ayarlarız sıkıntı yokGülmekten Ölüyorum

{Hakuna Matata Gaming}

@Rouse tabikide 95.173.173.127Gülmekten Ölüyorum

{Hakuna Matata Gaming}

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Takipçi ve Ekip site tasarımı AvşarEli 1 262 15-10-2019, Saat: 16:51
Son Yorum: AvşarEli
★ 1 NUMARA! ★ ❤ Dünya'nın En Gelişmiş SMM Panel Scripti ✔ Tam Otomatik, Gelişmiş lofty 2 718 21-07-2019, Saat: 15:38
Son Yorum: lofty
WWW.SMTAKİPCİM.COM 1.000 TAKİPÇİ 0.75 Kuruş'dan başlayan fiyatlarla! Hemen Giriş yap! Quare 33 1,618 13-06-2019, Saat: 22:22
Son Yorum: Quare
Ücretsiz Sadece Tek İşlem İle Günde 20 İnstagram Aktif Takipçi Al Ts3sepetim 1 296 26-04-2019, Saat: 11:14
Son Yorum: Smash
EN UCUZ SMM PANEL [TAKİPÇİ, BEĞENİ, İZLENME, KAYDETME] MedyaSMM 0 415 19-04-2019, Saat: 11:36
Son Yorum: MedyaSMM

Task