Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | İnstagram Takipçi Scripti

65
5449

Konu

Uzun uğraşlar sonucunda Youtubeden öğrendiğim kodlama ile kendime bir sorunsuz Takipçi scripti yaptım.

Ve bunu kardeşlerim bildiğim userlere paylaşmak istedim Gülücük

Eklenti İsmi : İnstagram Script
Yapımcısı : Akın Geçe
Sürüm : V1
Açıklama : 
Hostingerdan mysql veritabanı oluşturuyoruz phpmyadmin'e girdikden sonra sql dosyasını içe aktarıyoruz daha sonra ftp hesabı ile Filezilla aracılığıyla scripti siteye atıyoruz.

Rar Şifresi Ve Dowland :

[Bu bir gizlenmiş içeriktir. Eğer doğru adımları uyguladıysanız aşağıdaki şifre size açılacaktır.]
https://yadi.sk/d/BH5nhFqj3ACyrc

Bunada +REP Veriorum Q:WE

Helal olsun

Helal olsun. +Rep

Webdiyo.com ~ Yetkili

" Bende gizli olduğunu sezenler olmuş."
                      > Steam Profilim <    (Arkadaş olarak ekleyebilirsin. )

@Gecesiz @Mamilo @ MawiLarq Hepinize teşekkür ederim bu arada hangi ts desiniz sohbetinizi özledim Gülmekten Ölüyorum

Helal Olsun

Tebrik Ederim +Rep

( ByFreshaa! )

95.173.173.120
@ ByFresha! Teşekkür ederim Gülücük

eywallah

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Linuxkurulum | Sinusbot - TS3 - OYUN | Scripti [Büyük Paylaşım] linuxkurulum 188 5,750 23-08-2020, Saat: 12:11
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | instagram profil fotoğrafı AdaletNamluda 2 302 23-10-2019, Saat: 20:52
Son Yorum: Pizza
Silinmiş Konu   | [ 20 K ] Satılık İnstagram Hesabı BarisKarademir 7 903 04-09-2019, Saat: 13:25
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | İnstagram Fotoğrafları basak_yildizz01 2 324 15-08-2019, Saat: 05:23
Son Yorum: MuhammeDesiqn
Silinmiş Konu   | Linux Shell Script |TeamSpeak3|TeaSpeak|SinusBot|OyunMenüsü|Firewall| Kurulum Scripti themassskaanlat 1 495 13-07-2019, Saat: 23:43
Son Yorum: MawiLarq