Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

.ini uzantısını optimize edip çalıştırmak ?

Konu

merhaba arkadaşlar ,

@!berk! ila son yaptığımız csgo modda .ini kullanıp serveri %300 oranında fps sorunu yarattığını gördük ve aklıma şöyle birşey geldi .ini , .txt içersindeki verileri map başında değişkenleri kaydedip işlem yaptırarak bunu çözebilirim diyorum sizce olabilirmi bunun v2 sürümünde hesap sistemi vs. yapılabilir baya optimize edilebilir.

olabilir.

' en zor kararları en güçlü iradeler verir. '
@ MawiLarq Değişkenlere kaydettirip derken Mesela inideki bulunan tum kulanıcı adlarını UserName[][32] Değişkenine falanmı çektiriceksin?

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
Son Düzenleme: 20-08-2018, Saat: 17:30, Düzenleyen: Anıl Can.
İlk önerim nokta koymayı öğrenmelisin.Ayrıcı o dediğn daha çok sıkıntı verebilir.Klavye sıkntı var ayrıntıya giremedim.

(20-08-2018, Saat: 17:23)MoeRu Army Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ MawiLarq Değişkenlere kaydettirip derken Mesela inideki bulunan tum kulanıcı adlarını UserName[][32] Değişkenine falanmı çektiriceksin?

araba[ 500 ] 

araba[ 1 ] = ini 1. satır

Cevapımı editliynce yorum mu siliniyor la

@ Anıl Can güvenlik babında konuların zarar görmemesini engelliyor aktif edilmiştir 5-10 dakika arasında günceller sistem. Ne gibi sıkıntılar yaratabilir fikrim ayrıntı verebilirmisin ?

Klavye bozuk yazıcamda yazamıyorum.Çok büyük performans etkisi göstermez.İni text o kadar etki vermez sıkıntı baska yerdedir diye düsünüyorum

@ Anıl Can yaptığımız pazar sisteminde +5000 veri satırı vardı zaman zaman 15 bini bile gördü buda etki ettiğine inanıyorum

bide lang dosyası çıkarsa tadından yenmez örnek yabancı biri girdi amx_language den ingilizceyi seçip oynayabilir

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task