Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

ilkyardimegitimiizmir.com

Konu

ilkyardimegitimiizmir.com

Her ne kadar ülkemizde yeterli derecede önem verilmese de ilk yardım eğitimi alınması hayat kurtarıcı bilgi ve becerilerin kazanılmasına yardımcı olur. İş Sağlığı ve Güvenliği alanındaki bazı eğitimlerin alınması yasal olarak da zorunludur. Zorunlu ya da ihtiyari ilkyardım kursu çeşitlerini almak isteyenler İzmir Sarızeybek İlk Yardım Merkezi tarafından organize edilen eğitimlerden faydalanabilir. Burada verilen eğitimler sonunda kursiyerlerin katıldığı merkezi sınavlarda hep üst düzey başarı ortaya çıkmıştır.

Uzman Kadro ile Kaliteli Hizmet

Uzun yılların tecrübesiyle verilen İzmir ilkyardım eğitimi kurslarından binlerce kursiyer faydalanmış ve sertifika sahibi olmuştur. Bu sayede meslek sahibi olan insan sayısı da oldukça yüksektir.

Eğitim takvimi, verilen dersler ve benzeri konularda merkezin web sitesinden bilgi alınabilir.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task