Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | İkon Düzenleme

Konu

Son Düzenleme: 24-09-2018, Saat: 07:12, Düzenleyen: NoFeaR*.
Arkadaşlar bilmiyorum konuyu inşallah dogru yere açıyorumdur.

Şu linteki ikonların bazıları eksik yardımlarınızi bekliyorum.

https://forum.webdiyo.com/konu-pd-hellfo...17179.html

Eksikler ;

-Kurucu İçin Taç İşareti
-GT
-Gececi üye 
-P
-Emektar İçin Balyoz isareti veya EM
-TS
-84
-FG
-TR

Bu verdiklerimi yazarsanız sevinirim.

Öncelikle konu yanlış yerde açılmış , doğru yeri " grafik tasarım istek bölümü " dür bölüm şablonuna uygun açılmalıdır . Ayriyetten ben istediklerini yaparım ancak şuanki tasarımlarla farklı olur çünkü icon tipine sahip değilim . En doğrusu konu sahibine mesaj atmaktır eğer geri dönüş sağlanmazsa bana özel mesaj yoluyla ulaş konu açmanda yardımcı olayım birlikte çözüme ulaştıralım . @NoFeaR*

Son Düzenleme: 24-09-2018, Saat: 07:37, Düzenleyen: NoFeaR*.
(24-09-2018, Saat: 07:31)Demirhann Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle konu yanlış yerde açılmış , doğru yeri " grafik tasarım istek bölümü " dür bölüm şablonuna uygun açılmalıdır . Ayriyetten ben istediklerini yaparım ancak şuanki tasarımlarla farklı olur çünkü icon tipine sahip değilim . En doğrusu konu sahibine mesaj atmaktır eğer geri dönüş sağlanmazsa bana özel mesaj yoluyla ulaş konu açmanda yardımcı olayım birlikte çözüme ulaştıralım . @NoFeaR*

Anlayışın ve Ilgın için teşekkürler bekliyelim bakalım belki konu sahibi görür.

Bekleme direk sen mesaj at .

(24-09-2018, Saat: 07:39)Demirhann Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bekleme direk sen mesaj at .
Poyraz DesigN üyesi özel mesaj kotasını aştığı için mesajınız gönderilememektedir

Diye hata veriyor.

Yardımcı olabilecek yokmu arkadaşlar?

Güncel+++

#Güncel - Sana yenilerini yapabilirim ancak yarın eğer işim erken biterse başlarım bugün.

Konunuz şablona uygun açılmadığından çöp kutusuna taşınmıştır

Önemli olan ondan iyi olmak değil,
dünden daha iyi olmaktır..

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | banner ikon logo tasarım mrDarkCloud 1 237 18-09-2020, Saat: 13:18
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | MiRaGe Gaming | İkon Paketi berk10 6 450 09-12-2019, Saat: 22:18
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | rütbe düzenleme berk10 3 289 18-11-2019, Saat: 17:35
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Eklenti Düzenleme Yiğidolar 8 317 03-11-2019, Saat: 18:10
Son Yorum: Smash
Silinmiş Konu   | İkon paketi morningstar 15 605 23-09-2019, Saat: 09:27
Son Yorum: Pizza

Task