Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Konu

#1
İkitelli Kurye Hizmeti
Sizlere hızlı ve güvenilir kurye hizmeti sunan firmamız, moto kurye hizmetleri ile de birçok teslimat olanağı sağlamaktadır. İstanbul şehrindeki yoğun trafikten etkilenmemek adına tercih edilen moto kurye hizmetleri, teslimatları alıcı adrese en kısa sürede ulaştırmaktadır. Firmamızın moto kurye hizmeti kapsamındaki gönderim seçenekleri şunlardır:
  • Vip Kurye Hizmeti

  • Acil Kurye Hizmeti

  • Toplu Dağıtım Olanağı

  • Ekspress Kurye Hizmeti

  • 7/24 Kurye Hizmeti

  • Anlaşmalı Moto Kurye Hizmeti

  • Tahsilatlı Kurye Hizmeti
Bu seçenekler, müşterilerin talep ve ihtiyaçlarına göre kullanılmaktadır. İstanbul’daki her bölge için kurye hizmeti sunan firmamız, müşterilerin memnuniyeti için teslimat yöntemlerini geliştirmektedir.


İkitelli 7/24 Moto Kurye Hizmeti
İkitelli ve İstanbul’un diğer ilçelerinden teslim alınan ürünler, haftanın her günü ve günün her saati alıcıya ulaştırılmaktadır. Bu sayede acil durumlar olduğunda, dilediğiniz saatte kurye hizmeti alabilir ve hızlı bir şekilde teslimat gerçekleştirebilirsiniz.
İkitelli Moto kurye hizmetleri kapsamında görev alan profesyonel kuryeler, gece saatlerindeki teslimat ihtiyaçlarına da cevap vermektedir. İstanbul’un İkitelli dahil 39 ilçesine teslimat olanağı sağlayan kurye hizmeti, aynı zamanda İstanbul yakınlarındaki illere de teslimat imkanı tanımaktadır.




Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task