Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Hook Plugini

Konu

Son Düzenleme: 22-01-2019, Saat: 18:37, Düzenleyen: alperinho7.
arkadaşlar sadece ct de hook basılmasını istiyorum fakat bu forumdaki hiçbir plugin işime yaramadı server csoyuncu da yardımlarınızı bekliyorum ya da hooku full silmek istiyorum

Buyur ;

Sıkıntısız bir eklenti . Eğer yine hala sorunun devam ediyorsa sunucu kaynaklıdır . Bütün hook eklentilerini devre dışı bırak(kaldır) sadece bu eklentiyi ekle ve kullan .

.sma jb_godluhook.sma (Dosya Boyutu: 14.29 KB | İndirme Sayısı: 1)

Son Düzenleme: 22-01-2019, Saat: 22:07, Düzenleyen: alperinho7.
hala devam ediyo ama hook devre dışı bırakma yeri yok o yüzden olabilir jail mod açtığımda otomatik kaldırılmıyo hook plugini

acaba hook devre dışı bırakma plugini var mı

Son Düzenleme: 23-01-2019, Saat: 12:20, Düzenleyen: Kalipso22.
Hımmm . Daha önce hiç o sunucuyu kullanmadım . Belki de jail modunu açtıktan sonra otomatikman gerekli eklentileri hook'ta dahil olmak üzere açıyordur . Paneli biraz kurcala belki de jail mod eklentilerini ayarlaman için yerler vardır . Özel ayarlar mod ayarları tarzında . Ordan bulup kapatman gerekiyor . Attığım eklenti hatasız . Bir çok sunucu kullanıyor . Hook devre dışı plugini yok maalesef . Eklenti yüklü ise çalışır . En son çare olarakta sunucunu temin ettiğin yöneticiyle iletişime geç sorununu onlara bildir .

Son Düzenleme: 23-01-2019, Saat: 22:10, Düzenleyen: Kalipso22.
Konu güncellenmediği için çöpe taşınmıştır .

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | CT HASAR GÖRDÜ PLUGİNİ #enesfındık Enes Fındık 1 216 14-09-2020, Saat: 10:32
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Dust2 Texture Fixed Plugini soldier.arda 12 1,296 14-09-2020, Saat: 10:18
Silinmiş Konu   | Art arda bomba alamama plugini exortek 2 398 03-03-2020, Saat: 14:59
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | En Çok Aranan Enfeksiyon Plugini [Ze/Zp/Bio] Furkangs1905 2 465 07-01-2020, Saat: 12:25
Silinmiş Konu   | DEATHMATCH PLUGINI raxes1950 1 308 13-12-2019, Saat: 16:44

Task