Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

HMS Otel Programı ve Kanal Yöneticisi

Konu

#1
Geçmişten geleceğe geniş vizyonumuz ve profesyonel ekibimiz ile sizlere 2003 senesinden günümüze en kaliteli hizmetleri sunmaktayız. Sizler de teknolojinin zirvesi olan, özel tasarımları ile sizlere en nitelikli hizmetleri sunan firmamız eşliğinde sizler de üstün bir tasarım ve tasarı gruplarını keşfedebilirsiniz.
Otel programı olarak da hizmet sunan firmamız, sizlerin otel, kurum veya kuruluşlarının web sitelerine özel tasarımları sunmaktadır. Sizler de HMS otel eşliğinde en ilgi çekici, insanların ilgi odağı olabilecek web sitesinin anında sahibi olabilirsiniz.

Üstün Havuz Müsaitlik Sistemi
Sizler de sunduğumuz geni hizmetler kapsamında havuz müsaitlik sistemini kullanabilirsiniz. Bu hizmet eşliğinde tüm odalarınızı müsaitlik derecesine göre satışa çıkartabilir, dolu olan odalara rezervasyon yapılmasına engel olabilirsiniz.
Kanal yöneticisi hizmetlerimiz kapsamında oda içeriğinde kişi sayısına göre fiyatlandırma yapılabilir, takvime oranla senkronizasyon işlemi gerçekleştirebilinmektedir. Müşterilere sunulan geniş avantaj kapsamında döviz çeviri, iade politika ve prosedürleri müşteriler tarafından görüntülenebilir. Sizler de hemen firmamız ile iletişime gerçek anında bu hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Yüzlerce Otel Yazılımı
Otel yazılımı ve yazılım grupları ile sizler de otelinizin web sitesini ilgi odağı haline getirebilir, en nitelikli web sitelerden birinin sahibi olabilirsiniz. Geçmişten geleceğe engin iş tecrübemiz, profesyonel kadromuz ve üstün tasarımlarımız ile en etkili firma olma özelliği göstermekteyiz. Hemen firma veya firma yetkililerimiz ile iletişime geçebilir, en nitelikli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Neden 6.Sınıf Kurs Programı Alınmalıdır? nullsix 0 19 05-09-2024, Saat: 19:36
Son Yorum: nullsix
Etkili Ve Türkçe Müşteri Takip Programı seohaberleri 0 32 05-09-2024, Saat: 14:06
Son Yorum: seohaberleri
Kapadokya Havuzlu Otel Tavsiyesi seohaberleri 0 17 04-09-2024, Saat: 06:34
Son Yorum: seohaberleri
İstanbul'da tatil için en güzel otel: Birun Ada Hotel nullsix 0 28 28-08-2024, Saat: 22:11
Son Yorum: nullsix
Otel Mobilyası nullsix 0 33 07-08-2024, Saat: 20:09
Son Yorum: nullsix

Task