Arkadaşlar bi tane plugin istiyorum. [X] tuşuna basınca hızlı koşma istiyorum. Ve koşmaya başladığı zaman ses istiyorum. koşma bittikten sonra nefes alma sesi istiyorum yapcak varsa şimdiden teşekkürler!
Ses dosyalarını atmadım ses olacak kısımlara ses1, ses2 diye adlandırabilirsiniz.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Bu eklenti forumda mevcut düzenlenerek yapılabilir.
Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Bu tarz bir eklenti var zaten. İstediğin tam olarak nedir ? Cift W yani Sprint eklentisini editleyebiliriz. Ya da koşma süresinin ne kadar olacağını söylersen yardımcı olabiliriz. @emrgndr123
istediğim şekil [W] ya 2 kere basıldığı zaman istediğim bir ses'in çalmasını istiyorum. ve sesten sonra nefes alıp verme sesi istiyorum. koşma süresi 3 saniye
5 saniye
Buyur ;
Ses dosyalarını sound/player/ klasörüne at. Koşması bittikten sonra yorulma sesi zaten var sen sadece koşarkenki çalmasını istediğin ses dosyasının ismini ses2.wav yaparak sound/player/ klasörüne at.
Ses dosyalarını sound/player/ klasörüne at. Koşması bittikten sonra yorulma sesi zaten var sen sadece koşarkenki çalmasını istediğin ses dosyasının ismini ses2.wav yaparak sound/player/ klasörüne at.
teşekkürler deneyeceğim.
Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .
Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | Tüm isteklerinizi ücretsiz ve hızlı şekilde çözüyorum! | ITenGriTR | 8 | 1,012 |
18-09-2020, Saat: 12:29 Son Yorum: TheFlash |
|
Silinmiş Konu | ts3 hızlı | menedit | 4 | 409 |
06-04-2019, Saat: 20:18 Son Yorum: muh4mmed |
|
Silinmiş Konu | Nasıl hızlı yetkili olurum ? | MawiLarq | 1 | 2,855 |
02-12-2018, Saat: 23:06 Son Yorum: ITenGriTR |
|
Silinmiş Konu | hızlı yüzme engelleme | Draven | 23 | 1,284 |
09-08-2018, Saat: 15:47 Son Yorum: Aconyonn |
|
Silinmiş Konu | Suda hizli yüzme oto slay | akrep133 | 12 | 1,176 |