Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Hırsızlık.

Konu

Arkadaşlar Son Zamanlarda Oluşan Forumuzdan Konular çalıp yapımcı değişme olayları çok oluyor
Bizim bu yaptığımız işten kazandığımız tek şey sizin güveniniz , Mutlu olmanızdır.
Ancak biz forumların alıp paylaşmalarına laf etmioruz çünkü bizim forumumuzda +5000 konu var kesinlikle arasında başka yerden aldıgımız konu vardır 1-1 değil ancak benzerdir ama asla yapımcı ismi değişmedik değişmeyiz . Bunu Sizlerinde uygulamasını istemekteyiz.

Bu Olaylardan Dolayı;

1. Önlem :
 "CSY" Ban Sistemine Geçiş Yapıcağız yani Bir Banlanan Kullanıcı otomatik olarak ip dizini banlancak Örnek
Sizin ip niz 41.41.41.41.13 biz 41.41.41.41 ' ip si olan ip nin girişini engelliceğiz . 

2. Önlem :
Bizim Forumumuzda olan sorunları çözücez yani Şifremi Unuttum seçeğini tamir ediceğiz ve Sitemize Sadece
E Posta Onaylayan Kişiler üye olabilcektir. Aynı Zamanda Şuanda Zorunlu Olmyan bilgilerini Doldurmalarını İsticeğiz Üye Olanlardan Bunun Sonucunda Forumumuza Sohbet Kutusu Gibi Birşey ekliceğiz ve sizlere Destek lerimizi gereksiz yorum atarak değilde arkadaş gibi konusarak hizmet vericeğiz ayriyetten Forumda reklam & Küfür etme olaylarının önüne böylece geçmiş olucağız

CSA @ WeB TeaM , CSA @ TeaM 
Site Yönetimi.

Kounuya yorum atmayı engellicektim uyuya kalmışım konu kilit.

İlginç , okudum ama .d

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task