@comolokko11 Aynn Güzel İsim
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Son Düzenleme: 29-06-2017, Saat: 17:30, Düzenleyen: ` ripeNess.
(28-06-2017, Saat: 20:35)VtecManiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ MawiLarq alırım o zaman adminliğini orda bırakın jail oynyım benHele bir git seni swden atarım

İmza
Hakuna Matata ~ Sancak*[Y]
(28-06-2017, Saat: 22:12)ArgentMan* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beyler benden beleşcisi varsa çıksın meydan okusunBen senden beleşçiyim :d
@ MawiLarq
Swde sunucu sahibi isterim
Full yetki panel
Forumda admin + ftp
1 kuruş bile para vermem
Benden beleşçisi cıkarsa yorum atsın
Son Düzenleme: 29-06-2017, Saat: 20:37, Düzenleyen: ArgentMan*.
@Mamilo @Ferudun Beyler yıllardır cs içindeyim kaç kere sw sahipligi kuruculuk yaptım forum kurduk yönetiiclik yaptım beleş steam hesabım var herkeze meydan okuyorum..
@Sancaktepe* Senin bu saydıklarının hepsi bende var 1 kuruş bile vermedim
@Sancaktepe* Senin bu saydıklarının hepsi bende var 1 kuruş bile vermedim
WEBDiyo.COM - Türkiyenin Paylaşım Platformu
@ArgentMan* 3 Yıldır Bu ortamdayım 2 senedir sunucu sahibi/kurucu rütbesindeyim 1 kuruş vermedim 3 Tane Mc Pre Hesap var tanesi 90 Tl// Steam Hesabım Var içinde CS:GO,ATS,H1Z1,LEFT4DEAD2 VE YAKLAŞIK 50 OYUN VAR CSGO İÇİNDE HYDRA OPERASYONU ALDIM 22 TL ARKADAŞIMA ATS ATTIM (KOD İLE) DİĞER ARKADAŞIMADA GARRY'SMOD ATTIM ŞUANDADA YAKLAŞIK 7 AYLIK ESEA KODA SAHİBİM TANESİ 16 TL
QWEqwe
Agagsjavaha
Mamilo bende 3 yildir buralardayim sadece elimde sadece bi tane csgo hesabi cikti bir cok adminlik sattim
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi