Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Konu

#1
Helium Pazar
Artan kurlar ve yükselen fiyatlar günümüz internet alışveriş alışkanlıklarında da değişiklikler meydana getirmekte ve geleneksel yapan mağazaların yerini kişiden kişiye satış yapabilmenin mümkün olduğu pazaryeri uygulamaları/websiteleri almaya başlamıştır. Pazaryerleri yeni ürünlerin satışına olanak sağladığı gibi ikinci el ürünlerin de satışını mümkün kılmaktadır. Ancak her ne kadar yükselen bir trendde olsalar da insanlar Pazar yerlerinden ürün alıp satmakta tereddütler yaşamakta, online ticaretlerde güvenli e-ticaret sistemlerine ön yargılı yaklaşmakta ve bu platformları genelde satıcıyla iletişime geçip, alışverişi yine elden ele tamamlamaya yönelmektedirler. Ancak durum gerçekten de bu kadar güvensiz mi bir bakalım.
Öncelikle yüz yüze yapılan alışverişlerde yaşanan olumsuz bir durumda (kusurlu/hatalı/bozuk.. ürün satılması ya da satılan ürünün parasının ödenmemesi) taraflar mahkeme huzurunda bu durumu ellerinde yeterli/geçerli delil olmadığı için ispatlayamamaktadırlar. Bu tarz davalar uzun sürmelerinin yanı sıra genellikle takipsizlikle sonuçlanabilmektedir. Burada alıcı ya da satıcının mağduriyeti çok mümkündür. Maddi kayıpların yanı sıra burada risklerden biri de gasp, tehdit, hırsızlık ve yaralanmadır. Sonuç itibariyle hiç tanımadığınız birine ürün satıyor ya da ürün satıyorsunuz ve alışverişi tamamlamak üzere bir yerde buluşuyorsunuz. Alıcıysanız cebinizde paranız, satıcıysanız yanınızda ürününüz oluyor.  Bu da art niyetli kişiler için çeşitli fırsatlar oluşturmaktadır. Güvenliğiniz veya paranız/ürününüz güvende değildir. Özellikle crypto mining ekipmanları pahada değerli ürünlerdir. Helium madencilik cihazları üzerinden örnek verecek olursak, yeni ürünler 500-600 dolar, ikinci el helium hotspot ürünleri ise ortalama 7.500-10.000 TL arasında fiyatlanmaktadır. Böyle bir ürünü ya da bu kadar parayı yanınıza alıp bir yere gitmek çeşitli riskleri de beraberinde getirmektedir. www.heliumpazar.com sitesi sadece ikinci helium madencilik cihazları, helium anten kablo alanlarına odaklanmış bir pazaryeri girişimi olarak karşımıza çıkmaktadır. Sahibinden helium miner cihazlarını bulabileceğiniz websitesi aynı zamanda sadece güvenli e-ticaret sistemiyle alıcı ve satıcıyı buluşturmaktadır. www.heliumpazar.com sitesi alanında uzmanlaşmış bir pazaryeri olduğu için gerek ilan onaylarında gerekse ürün transferlerinde hem alıcıyı hem satıcıyı koruyacak şekilde adımlar atmaktadır. Paranız ve cihazınız tüm süreç tamamlana dek www.heliumpazar.com sitesi güvencesi altındadır. Yine de alışveriş sırasında yaşanabilecek problemlerle ilgili herhangi bir problemde pazaryerleri ŞAHİT sayılacağından, hem alıcının hem de satıcının adalet arayışında tüm alışveriş uçtan uca kayıt altında alındığından mağdurun yasal olarak yanlarında olabilmektedir.
www.heliumpazar.com sitesini ziyaret ederek, sahibinden helium miner, helium anten kablo gibi seçenekleri kredi kartı veya EFT gibi ödeme yöntemleriyle satın alabilir, helium konum analizi seçeneği ile konumunuzda ne kadar helium kazancı elde edebileceğinizi de simülasyon ile öğrenebilirsiniz.


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
forumtr pazar inurdemirelseo 0 27 30-07-2024, Saat: 00:27
Son Yorum: inurdemirelseo
Gayrimenkul Pazar Araştırması Firması seohaberleri 0 42 05-01-2023, Saat: 10:59
Son Yorum: seohaberleri
Doganbazaar.com Türkiye'nin En İyi Online Pazar Yeri Ve Ürün Satış Platformu Kenan06 0 207 26-08-2022, Saat: 16:12
Son Yorum: Kenan06
Helium Ten İle Analizler sorun Olmaktan Çıkacak Erenbor 0 41 26-06-2022, Saat: 00:22
Son Yorum: Erenbor
En İyi Sanal Pazar Sitesi seohaberleri 0 43 10-01-2022, Saat: 23:21
Son Yorum: seohaberleri

Task