Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Hayırlı İşler

Konu

Yetkili Arkadaşlar ne kadar çok işim var tahmin alabilirmiyim : D
Podbotu hayatımda ilk defa duydum ve en ufak fikrim yok taktik verirmisiniz Gülmekten Ölüyorum

Podbot 

-Gametrackerden bot oldugu silincek
-Daha Sağlam Silah Görürse Elindekini Atıp Yerdekini Alır.
-Terimlere Anında Veya Gecikme Süreli Cevap Verir.(Cevaplar Birden Çoktur)
-Yönetilebilir. Yazı Yazdırılabilir. Botun Konsoluna Doğrudan Komut Yollanabilir.
-Oyun İçinde Sürekli Seviyeleri Ayarlanabilir.
-Sayı Sabitlemesi İle Sunucudaki Oyuncu Sayısı Sabit Tutulur. Real Oyuncu Girerse Botlardan Biri Oyundan Ayrılır.
-Waypoint Denen Olay İle Hangi Mapte Nerede Ne Yapacağı Ayarlanıp Kaydedilebilir.

Bunları sen mi yapıcan Gülmekten Ölüyorum
k.g diyip çekileyim bari Gülücük

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
İşin Zor, Haydi Hayırlısı Kolay Gelsin Gülücük

#CSAilesi // #WebDiyo      

#^ŞimdiDahaHırslıyız!
Epslion hep gelirsin lan ne geri çekilmesi Gülmekten Ölüyorum noldu bir kaç ufak minnacık istektenmi korktun ayıp Gülmekten Ölüyorum

Kralını yaparım Gülmekten Ölüyorum Gülmekten Ölüyorum

# Forum Kuralları #

buyur bekliorum ama bu menulere benzemez Gülmekten Ölüyorum

1 yıl ver Gülmekten Ölüyorum
Sen benden daha iyi biliyorsun yapsana faydalanak,
GT den bot silinme olayı, bu düşündürdü bak,
Sunucuya bu botu kurabileceğinden emin misin sen Gülmekten Ölüyorum

# Forum Kuralları #

coder ve usta coder rankları olan arkadaşlar nerede ? Ses verin hele Gülmekten Ölüyorum

# Forum Kuralları #

Son Düzenleme: 08-08-2017, Saat: 18:59, Düzenleyen: BedirXanN.
-GAMETRACKER ve waypoint hariç diğerlerinin bazıları belki yapabilirim

daha once podbot la ugrasmadım

yada vazgeçtim Gülmekten Ölüyorum

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
işler TheFlash 12 508 29-08-2019, Saat: 01:54
Son Yorum: ademakcan
hayırlı sahurlar ! ` wappeN 1 318 12-05-2019, Saat: 02:44
Son Yorum: Smash
Hâneme Hayırlı Olsun. Aconyonn 14 2,886 10-03-2019, Saat: 06:38
Son Yorum: Neo
Görüşürüz.. Hayırlı Bayramlar . !ALİREİS 8 460 19-08-2018, Saat: 12:30
Son Yorum: !AKINCI!
WebDiyo.COM   | Bi Hayırlı Olsun Alayım Aconyonn 15 1,445 18-06-2018, Saat: 00:02
Son Yorum: Emrullah*

Task