Beyler bu zamanlarda sızce hangı 2 mod daha ıyı tutulur ? herkesın yorumlarını beklıyorum . :
Kaliteli Guzel PLugınlerle Tabi
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Zombi Kaçış modu efsaneydi parayla falan silah alıyoduk çok güzel bişeydi şimdi hiçbir sw de göremiyorum varya üzülüyorum
cod mod düşünüyorum sv açma imkanım olsa 100 de 99999 açardım
Son Düzenleme: 04-09-2017, Saat: 01:13, Düzenleyen: KONYALI.
@Rouse hayatım boyunca hıc zombı oynamadım o yuzden bılemıyorum
@AKINCI cod modun 1 tane klasık plugını var zaten yabancı olan o da cok sıkıyo bı zamandan sonra , başka menulerı varmıdır bılemıyorum bulabılsem yapıcam bısılerde . sıradayım beklıyorum oyunyonetıcısınden 2 mod da server acmayı dusunuyorum kalıtelı duzgun .
@AKINCI cod modun 1 tane klasık plugını var zaten yabancı olan o da cok sıkıyo bı zamandan sonra , başka menulerı varmıdır bılemıyorum bulabılsem yapıcam bısılerde . sıradayım beklıyorum oyunyonetıcısınden 2 mod da server acmayı dusunuyorum kalıtelı duzgun .
konyali cs go ac veya cod pluginleri hallederz
REHAREIZ Since 2 0 1 4 - 2 0 1 8
Eski Bir Efsanenin yarim kalmis hikayesi
Ben Şeytan Değilim Ama Şeytanın Benden Ögreneceği Çok Şey Var !
Konu Kilitlenip çöpe taşındı
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | Forum adresimizi hangi amaçla ziyaret ediyorsunuz? | MawiLarq | 4 | 256 |
09-06-2019, Saat: 22:58 Son Yorum: MawiLarq |
|
Silinmiş Konu | Hangi Ülkeden Girdiginin Göstergesi! [Global BraveFriends] | Phoenix | 1 | 298 |
27-10-2018, Saat: 20:15 Son Yorum: MawiLarq |
|
Silinmiş Konu | Hangi Parti Seçimi Kazanır ? | MawiLarq | 0 | 482 |
20-06-2018, Saat: 15:33 Son Yorum: MawiLarq |
|
Silinmiş Konu | İzlediğiniz Oyuncu Hangi Tuşa Bastı | !AKINCI! | 5 | 652 |
23-04-2018, Saat: 16:58 Son Yorum: MawiLarq |
|
Silinmiş Konu | Paylaşım bölmümüze hangi mod açılsın ? | MawiLarq | 10 | 1,132 |
02-01-2018, Saat: 21:11 Son Yorum: ITenGriTR |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi