Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Half Life 3 İsteyen Oyuncular Acılarını DOTA 2'den Çıkardı

1
649

Konu

#1
Eğer siz de benim gibi Half Life oyunlarıyla büyüdüyseniz Half Life 3 denildiğinde umutlanır, garip bir heyecan yaşarsınız. Şüphesiz ki birçok oyuncu için de durum aynıdır.

Half Life oyunlarının hayranlarının en büyük üzüntüsü ise senelerdir yeni bir Half Life oyununun duyurulmamış olması. Valve da elini bir hayli yavaş, ağzını bir hayli sıkı tutuyor. Half Life 2 çıkış yapalı 10 yıldan fazla bir süre oldu, geçen bu süre içinde Valve, DOTA 2, Left 4 Dead, CS: GO, Team Fortress, Portal birçok farklı oyun geliştirdi ve oyuncuların beğenisine sundu.Valve'ın duyurduğu son oyun olan Artifact ise bardağı taşıran son damla oldu.

Half Life oyunlarının hayranı olan oyuncular, Valve'ın Artifact gibi kart oyunlarına zaman ve emek harcarken Half Life 3'ü gündeme almaması nedeniyle kendi içlerinde örgütlenerek Steam'de DOTA 2'ye saldırdılar. DOTA 2'yi olumsuz yorum yağmuruna tutan oyuncular oyunun inceleme puanını aşağı çekmeyi de başardılar. Ayrıca DOTA 2'yi ve Artifact'ı Half Life'ı öldürmekle suçladılar.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda mod yükleme aracı Open IV'ü kapattıran Rockstar'a tepki olarak oyuncular GTA 5'i Steam'de olumsuz yorumlarıyla yerin dibine sokmuşlardı. Bunun üzerine Rockstar geri adım atarak Open IV'ün yasağını kaldırmıştı. Şimdi de oyuncular aynı tepki yöntemini DOTA 2 üzerinde uyguluyorlar. Valve'ın nasıl bir tavır alacağını ise henüz bilemiyoruz.

Umarız Valve aklını başına toplayarak yeni Half Life oyunu için kolları sıvar.





Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | MADRID, Spain -- A second-half goal from Luis "Pizzi" Afonso earned Espanyol a 2-1 vi jokergreen0220 1 339 15-10-2018, Saat: 10:18
Son Yorum: ITenGriTR
[ONAYLANMADI][PC] | Life CommandMenu V1 %100 Türkçe PC LİFE 1 467 09-12-2017, Saat: 19:54
Son Yorum: PC LİFE
Silinmiş Konu   | Dns İsteyen Koşsun nurulla.h 9 1,164 23-09-2017, Saat: 10:01
Son Yorum: Demirhann
Half-Life Böcekler Cadde Garge 18 2,343 07-07-2017, Saat: 23:47
Son Yorum: Mariachi

Task