HAKKINDA
Plugin Adı: Gungame Mod v2.13
Plugin Hakkında: Tarafımca %80 Oranında Tükçeleştirilmiştir.
Plugin Alıntıdır, Anlatım Bana Aittir.
AÇIKLAMA
GunGame Modu Bilmeyenimiz Yoktur. Lakin Forumda Göremediğim İçin Paylaşmak İstedim.
Oyunda 23 Seviye Var ve Oyun Başlamadan Önce 1 Dakikalık Isınma Turu Veriyor.
Bu Isınma Turunda Elinizde Sadece Bıçak Oluyor ve Herkes Birbirini Bıçaklıyor.
Ölen 3 Saniye İçinde Doğuyor. 1 Dakikanın Sonunda Glock Ile Basliyorsunuz.
Oyuna Sonradan Girenler Direk Doğuyor ve Ortalama Leveldan Başlıyor.
Modun Bir Sıkıntısı Var Doğduğunuz Gibi Öldürülme Riskiniz Var Spawn Koruması Yok.
Eğer AMX Super 5.0+ Kullanıyorsanız Korumayı Zaten Kendi Sağlıyor.
Plugin Adı: Gungame Mod v2.13
Plugin Hakkında: Tarafımca %80 Oranında Tükçeleştirilmiştir.
Plugin Alıntıdır, Anlatım Bana Aittir.
AÇIKLAMA
GunGame Modu Bilmeyenimiz Yoktur. Lakin Forumda Göremediğim İçin Paylaşmak İstedim.
Oyunda 23 Seviye Var ve Oyun Başlamadan Önce 1 Dakikalık Isınma Turu Veriyor.
Bu Isınma Turunda Elinizde Sadece Bıçak Oluyor ve Herkes Birbirini Bıçaklıyor.
Ölen 3 Saniye İçinde Doğuyor. 1 Dakikanın Sonunda Glock Ile Basliyorsunuz.
Oyuna Sonradan Girenler Direk Doğuyor ve Ortalama Leveldan Başlıyor.
Modun Bir Sıkıntısı Var Doğduğunuz Gibi Öldürülme Riskiniz Var Spawn Koruması Yok.
Eğer AMX Super 5.0+ Kullanıyorsanız Korumayı Zaten Kendi Sağlıyor.
Cfg Dosyasından Ayarları Yapabilirsiniz. Isınma Turu Kapat/Aç, Hangi Levela Hangi Silah, AFK Öldürünce Skor Almama vs. vs.
Modun Çalışma Mantığı 2 Kişiyi Elindeki Silahla Öldür Veya 1 Kişiyi Bıçaklayarak Seviye Atla Şeklindedir.
Modun Çalışma Mantığı 2 Kişiyi Elindeki Silahla Öldür Veya 1 Kişiyi Bıçaklayarak Seviye Atla Şeklindedir.
Şimdi Gelelim Seviye Nasıl Atlayacağız:
Bir Dakikalık Isınma Turu (Harita Açıldığında İtibaren)
Level 1: Glock İle 2 Kişi Vur veya 1 Kişi Bıçakla (Bıçak Yersen Sorun Yok )
Level 2: USP İle 2 Kişi Vur veya 1 Kişi Bıçakla (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Level 3: P228 İle 2 Kişi Vur veya 1 Kişi Bıçakla (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Level 4: Deagle İle 2 Kişi Vur veya 1 Kişi Bıçakla (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Level 5: Five-Seven İle 2 Kişi Vur veya 1 Kişi Bıçakla (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Level 6: Dual-Elites İle 2 Kişi Vur veya 1 Kişi Bıçakla (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Level 7: M3 İle 2 Kişi Vur veya 1 Kişi Bıçakla (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Level 8: XM1014 İle 2 Kişi Vur veya 1 Kişi Bıçakla (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Level 9: TMP İle 2 Kişi Vur veya 1 Kişi Bıçakla (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Level 10: Mac-10 İle 2 Kişi Vur veya 1 Kişi Bıçakla (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Level 11: MP5 Navy İle 2 Kişi Vur veya 1 Kişi Bıçakla (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Level 12: UMP45 İle 2 Kişi Vur veya 1 Kişi Bıçakla (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Level 13: P90 İle 2 Kişi Vur veya 1 Kişi Bıçakla (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Level 14: Galil İle 2 Kişi Vur veya 1 Kişi Bıçakla (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Level 15: Famas İle 2 Kişi Vur veya 1 Kişi Bıçakla (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Level 16: AK47 İle 2 Kişi Vur veya 1 Kişi Bıçakla (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Level 17: Scout İle 2 Kişi Vur veya 1 Kişi Bıçakla (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Level 18: M4A1 İle 2 Kişi Vur veya 1 Kişi Bıçakla (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Level 19: SG552 İle 2 Kişi Vur veya 1 Kişi Bıçakla (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Level 20: AUG İle 2 Kişi Vur veya 1 Kişi Bıçakla (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Level 21: M249 İle 2 Kişi Vur veya 1 Kişi Bıçakla (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Level 22: Glock İle Can Azalt, Bomba İle Öldür veya 1 Kişi Bıçakla [Glock İle Öldürürsen Saymaz] (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Level 23: 1 Kişi Bıçakla [Başarırsan Oyunu Kazanırsın] (Bıçak Yersen Seviye Düşersin)
Not: Level 22 De Size Özel FriendlyFire Açılmaktadır. Bomba İle Dostunuzu Öldürürseniz Seviye Düşersiniz.
Ayrıca 22 Levela İlk Ulaşanın Önüne Rastgele 5 Tane Harita Gelir. Hangisini Seçerse Oyun Bitince O Harita Açılır.
Say Komutları:
Kod:
!rule //Oyun Kurallarını Açar
!top10 //Gungame Top10 Listesini Açar (Komut Benzerliğinden TOP10 Listesi İle Beraber Açılabilir)
!level //Mevcut Lider ve Oyuncuların (Kendiniz Dahil) Seviyesini Gösterir
!weapons //Seviyelere Göre Verilen Silahları ve Mevcut Konumunuzu Gösterir
!score //Tüm Oyuncuların (Kendiniz Dahil) Skorlarını Gösterir
!help //Yardım Menusunu Acar
GÖRÜNTÜ
Isınma Turu
Seviyelere Göre Silahlar
Bulunduğunuz Seviye ve Silahiniz
Açıklamayı Görsel Üzerinden Yaptım
Kazananı Anlı Şanlı Herkese Gösteriyor.
Rar Şifresi
gungame.csailesi.com