Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Grafık Tasarımcılar Buraya :D

Konu

Selamun Aleykum

Sizden bır fotoraf edıtlemenızı ıstıyorum.Nasıl dersenız bu assagıda fotonun ustune tam koseye lınktekı foto eklencek.

Eklencek olan foto : http://i.hizliresim.com/X0P6bO.jpg

Bunu top15 rankstatsda arka plana koyucam onun ıcın assagıda sıze ornek bır foto atıyorum onun gıbı olucak Gülmekten Ölüyorum

Ornek Foto : http://i.hizliresim.com/GB9DGv.png

CapitaLL | Zombie WarS |'TR
@TunnS[C] Eğer yapan olmassa 1-2 saate konuya atar etiketlerim seni , Evde değilim kusura bakma .

Kardeşim @Tunns[C] Alttaki Fotoyu Üsteki Fotonun Sağ Üst Köseşine Ekliyecez , Peki Sadece Adam'mı Yoksa Alttaki Yazılarıda Alayımmı ? Ve Ayriyetten Başka Birşey İstiyor musun ?

Yazilari alma adam kosede olsun yeter airetten ust koseye ornek olarak attigim istatistik yazisi var o eklencek ayni boyutlarda olsun.

Bu arada konuyu cozuldy olarak tasimaz iseniz sevinirim carsamba gunu gelicem evime suan mobildeyim carsamba gunu anlaticam 1 foto daha var.

Kardeşim Eklenecek Olan Resimde Altta Yazılar Var Silindiğine Hoş Durmuyor , Adamı Alttan Kestiğim Zamandada Hoş Durmuyor Eğer Elinde Farklı Varsa At Onu Koyayım Yoksa Ben Bulayım Birde Sadece Bu Tarz Adam mı Eklenecek Yoksa Yanında Bilgilerin Yazıcak mı ? @TunnS[C]

Son Düzenleme: 07-04-2017, Saat: 17:58, Düzenleyen: TunnS[C].
bu fotoya kenara adam eklencek bu adam olurmu olmaz ıse ekleme sadece fotoya ornek fotodakı bılgılerını ekle at.

http://i.hizliresim.com/7qa1MY.jpg

Bu arada fotoyu top15 de arka plana eklıcem onun ıcın
@ Demirhann

Son Düzenleme: 07-04-2017, Saat: 18:42, Düzenleyen: Demirhann.
Tamamdır 15 Dakika İçinde Atıyorum Birde Sadece Sağ Üst Köşedeki Siyah Yeremi Eklenecek ? Yoksa Tamamen Sağ Tarafmı @TunnS[C] Birde Şunu Söyliyeyim Şahsen Bu Arka Plan Uygun Değil Yani Resimin Üzerine Resim Koymak Düz Bi CS Maplarından Koyup Atabilirim Sana Örnek Resimdeki Gibi Eğer Çok Israr Edersen Koyabilirim Bu Şekilde

Son Düzenleme: 07-04-2017, Saat: 18:44, Düzenleyen: TunnS[C].
O zaman sadece attıgım o foto varya ekledıgım ona ornek fotodakı Bılgılerın yazısını eklermısın sadece onu
@ Demirhann

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | Grafik Tasarım İsteği efekoca 17 896 28-08-2019, Saat: 11:14
Son Yorum: Pizza
Çözüldü   | Grafik İstegim Respect Muptela 12 765 07-08-2019, Saat: 21:08
Son Yorum: Pizza
Çözüldü   | Grafik İsteiğim var Şefim; AffetMevlam 11 711 04-07-2019, Saat: 06:24
Son Yorum: MuhammeDesiqn
Çözüldü   | İstek Grafik Venox 6 581 29-06-2019, Saat: 23:49
Çözüldü   | Grafik İsteğim Muptela 6 542 10-06-2019, Saat: 17:04

Task