Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | google hesabım çalınmıştı birşey sorcam bakarmısınız

Konu

merhabalar bu konu burayamı açılıyor bilmiyorum ama 1 ay önce google hesabım calındı az once geri aldım kurtarma epostasını felan tekrar ayarladım fakat şimdi bişeyden krokuyorum

bu çalan kişi senknorizasyon ile gmailimden yaptıklarımı görme gibi bi imkanı varmı varsa nası engellerim yada mailim 1 aydır ondaydı az önce geri aldım ne yapmış olabilir

Yanımda Duramayan Herkes Karşıma Geçsin!...  Çekilin Önümden , Coolum
Hesap ayarlarınızı baştan aşağı kontrol edin.
Çalan Kişi bir işsiz ise tüm mailleri baştan aşağı okumustur
eğerki mail adresin uzun süredir var ve herşeyde kullanıyor gelen kutun 1-2 sayfadan daha fazla +300 Mail Var ise okumaya üşenir.

ben oyunyoentıcsınde ortaklık alcak diye vermiştim vermeden önce ttnet sözleşmelerim vb herşeyi mailden yok ettim hatta ttnetteki epostamı bile başka eposta ile deiştirdim gelen kutusunu gonderılenlerı boşaldtıp vermiştim yani geri aldıgımda metin2 ve tssunucu diye biyere kayıt olmuş yalan sölyemedigini anlamam gerek

bide senkrnosizyon mudur nedir bu ney ya simdi hesabımı kendı maılım ve telefonuma bagladım sıfre deıstım yedek kod olusturdum fakat bu hayla senkrnosazyon sayesinde benım gmailden yaptıklarımı görebiliyormu demek oluyo senknorizasyon ne bi açıklarmısınız çok onemli bu benim için bu devirde kimseye güven olmuyor benım adıma işlem yapmasından korkuyorum ya

Benimde Bu Senkorizasyon hakkında bir bilgim yoktu Araştırdım şöyle bir bilgi buldum
Bildiğimiz gibi Android senkronizasyon özelliği, birçok kişi için kurtarıcı görevi görüyor ancak bu özellik ile alakalı bilgi sahibi olmayanlar var. Android işletim sistemine sahip cihazları kullanırken Google Play Store hesabı gibi hizmetleri kullanabilmek için GMAİL hesabına ihtiyacınız var. GMAİL hesabınız ile birlikte sizlere Google’ın birçok hizmeti ücretsiz olarak sunuluyor ve telefonunuz ile çalışır hale otomatik geliyor.

Senkronizasyon ise herhangi bir aksiliğe karşı telefonunuzda ki tüm verilerinizi maksimum özveri ile koruyarak Google sunucularına yedekleyen bir özellik olarak da dikkat çekiyor.

Android Otomatik Senkronizasyon Nedir?
Cihazınızda ki bütün verilerinizi kendinize ait açmış olduğunuz GMAİL hesabına otomatik olarak yedekleyen ve sonrasında format atsanız dahi sorunsuz bir şekilde yeniden görebilmenizi sağlayan son derece pratik ve bir o kadar da kurtarıcı özelliğe sahip bir uygulamadır. Google sunucuları, tüm verilerinizi güven içerisinde muhafaza etmektedir.

hmm googleden yardım alıcagım sanırım o zaman bu adam senknorizasyonu açtıysa benım gmailde yaptıklarımı görüyomu demek oluyor kafam karıştı gmail hesabını silcem galiba Gülmekten Ölüyorum Gülmekten Ölüyorum

Konu "Çözülmüş Yardımlara" taşınmıştır.

Bize Destek Olmak İstermisin?
Bu Konuyu Sosyal Medya Hesabında Paylasarak Bize Destek Olabilirsin
[Resim: 1JbAVp.png]

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | Google Chrome Açılmıyor BugraBey43 6 529 20-10-2018, Saat: 00:26
Son Yorum: MawiLarq