Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

#GönlünüzdenNeKopuyorsa

Konu

Merhaba Dostlar Bildiğiniz Üzere [Belkide Bilmiyorsunuz] Tatil de Olduğum için Forum da Pek Aktif Değilim Cidden Forum da İstek Çözmeyi Özledim.. Burdan Grafiker Arkadaşlara ve diğer Forum Çalışanlara Selam Olsun, Dostlar Asıl konuya Gelmek Gerekirse Grafik & Tasarım da [Şahsi Görüşüm] En Aktif User Çalışan benim yada ben öyle düşünüyorum Bu neden den Sizin Üzerinizden Ne kadar Hakkım Geçtiyse Ufak bir Emeğim bile Geçtiyse #GönlünüzdenNeKopuyorsa Rep Verebilirmisiniz ?
Şimdiden
Herkese
ÇOK
Teşekkürler

Steam Yutup | Rep
Kanka plugin isteyeni,banner isteyeni gördüm de rep isteyende ne biliyim yani Gülmekten Ölüyorum Verdim kanka Gülmekten Ölüyorum

Son Düzenleme: 10-07-2019, Saat: 00:35, Düzenleyen: SkullHD.
@ademakcan Yaptığım işten Tek kuruş kazanmadım Ve Bu böyle gidicek [Zor durum'da Kalmazsam] Bundan dolayı Ufak bir Rep benim de Hakkım, Teşekkürler

Steam Yutup | Rep
Yarin veriririm limit kalmadı.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
(10-07-2019, Saat: 07:58)qRunt. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yarin veriririm limit kalmadı.
Teşekkürler

(10-07-2019, Saat: 09:42)TheFlash Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gonlumden kopan -rep Üzüldüm
Dostum senin Gönlünden Kopmasa da Olur

Steam Yutup | Rep

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task