Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Gerçekmi bu? | Subway Surf

Konu

Son Düzenleme: 16-06-2019, Saat: 21:35, Düzenleyen: Samantha Extra.
Bu gerçek değildir, eyer olsaydıda zaten oyun kurucuları bunun hakkında bir açıklama yapardı. Bazen insanlar görüntülenmeler için bazı yalan hikayeler uydura biliyorlar, ve neden yabancılar bunun hakkında tartışmıyorda Türkler tartışıyor bence inanmayın ayrıca subway surfers oyunun animasyonlu serisi var ki zaten o söylentiyi başlatanların yalancı olduğunu kanıtlıyor.

Bu gerçek değildir, zaten subway surfers oyunun animasyonlu seriside vardır.

(16-06-2019, Saat: 21:33)Samantha Extra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu gerçek değildir, eyer olsaydıda zaten oyun kurucuları bunun hakkında bir açıklama yapardı. Bazen insanlar görüntülenmeler için bazı yalan hikayeler uydura biliyorlar, ve neden yabancılar bunun hakkında tartışmıyorda Türkler tartışıyor bence inanmayın ayrıca subway surfers oyunun animasyonlu serisi var ki zaten o söylentiyi başlatanların yalancı olduğunu kanıtlıyor.

Bu gerçek değildir,

Son Düzenleme: 16-06-2019, Saat: 21:57, Düzenleyen: MuhammeDesiqn.
Küçük bir wikipedia araştırması
Kod:
Subway Surfers, Kiloo [1] ve SYBO Games, [2] Danimarka merkezli özel şirketler tarafından ortaklaşa geliştirilen sonsuz bir koşucu mobil oyunudur. Android, iOS, Kindle ve Windows Phone platformlarında kullanılabilir ve Unity oyun motorunu kullanır. [3] Oyunda, oyuncular, bir müfettiş ve köpeğinden kaçmak için demiryolu rayları üzerinden geçtikleri bir metro demiryolu sitesine ("etiketleme") yakalanma eylemi sırasında yakalanan genç grafiti sanatçılarının rolünü üstleniyorlar. Koşarken, eşyalar ve diğer nesnelerle eşzamanlı olarak eşzamanlı olarak kaçarken altın paraları, güçlendiricileri ve diğer eşyaları toplarlar ve aynı zamanda trenin üstüne atlayabilir ve karakter çökene kadar yakalamadan kaçmak için hoverboardlarla sörf yapabilir Bir engel, müfettiş tarafından yakalanmak veya bir trene çarpmak. Haftalık Avı gibi özel etkinlikler oyun içi ödüller ve karakterlerle sonuçlanabilir.
Yok Babası yok çok ölmüş vs vs hiçbir gerçeklik payı yoktur. Yukarıdaki yazı wikipedia dan alınıp türkçeleştirilmiştir.

Son Düzenleme: 16-06-2019, Saat: 22:16, Düzenleyen: Anıl Can.
Tartışmları hiç okumadım bunlar genelde pleb kandırmak için yaplır veya fav almak +30 yaş facebook postundan farkı yok Gülmekten Ölüyorum

Sadece CS:GO ekletisi yapıyorum 1.6 plugin isteklerine bakmıyorum.

Serverinize özel go eklentisi için steam üzerinden iletişime geçin

Steam :   https://steamcommunity.com/id/cananil44

(21-01-2019, Saat: 19:05)EmirhanKURT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(21-01-2019, Saat: 19:04)SKYNLEXX* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sanırım gerçekmiş. İlk duyduğumda ciğer falan kalmamıştı bende
(21-01-2019, Saat: 19:04)` wappeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet.
Peki oyunda neden ücretli satış yapılıyor bilemiyor inanamadım şahsen.
Oyun yıllardan milyonlarca kişi tarafından oynanılıyor, ve ücretli satış yapmayacak?Gülücük

EmirhanKURT acaba mailini verebilirmisin, plugin filan yaptırmak istiyorumda size.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task