Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Gerçekmi bu? | Subway Surf

Konu

sanırım gerçekmiş. İlk duyduğumda ciğer falan kalmamıştı bende

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
evet.

today is the first day of the rest of your life
(21-01-2019, Saat: 19:04)SKYNLEXX* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sanırım gerçekmiş. İlk duyduğumda ciğer falan kalmamıştı bende
(21-01-2019, Saat: 19:04)` wappeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet.
Peki oyunda neden ücretli satış yapılıyor bilemiyor inanamadım şahsen.

(21-01-2019, Saat: 19:05)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(21-01-2019, Saat: 19:04)SKYNLEXX* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sanırım gerçekmiş. İlk duyduğumda ciğer falan kalmamıştı bende
(21-01-2019, Saat: 19:04)` wappeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet.
Peki oyunda neden ücretli satış yapılıyor bilemiyor inanamadım şahsen.
Belkide adam patentini almamıştır. Bu yüzden başka bir şirket patenti alıp onun üzerine para kazanıyordur?

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
İnsan tanımadın mı Emir ? Herkes kendi canını düşünür. Şirket geçinir fakat adam üzüntüsüyle kalır.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Konunun gerçekliği var doğru ama benim düşüncem babası tarafından çıkarılmadığı, ya bu olaya şahit olan birisi tarafından çıkarıldı o üzerinden oyun yaptı ya da bir ihtimal yalan oldu ki babası çıkardı, daha sonra oyunun tuttuğunu gören bir şirket bunu ücreti karşılığı tüm haklarını satın almış olabilir.

Benim kendi görüşüm şuanda oyunun sahibinin halen babası olmadığıdır.

Son Düzenleme: 21-01-2019, Saat: 19:24, Düzenleyen: MawiLarq.
(21-01-2019, Saat: 19:21)Kroxi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konunun gerçekliği var doğru ama benim düşüncem babası tarafından çıkarılmadığı,  ya bu olaya şahit olan birisi tarafından çıkarıldı o üzerinden oyun yaptı ya da bir ihtimal yalan oldu ki babası çıkardı, daha sonra oyunun tuttuğunu gören bir şirket bunu ücreti karşılığı tüm haklarını satın almış olabilir.

Benim kendi görüşüm şuanda oyunun sahibinin halen babası olmadığıdır.
Merakımdan baktım yayınlayan ; 
Kiloo, Microsoft

Geliştiriciler : KilooSYBO Games

Olarak gözüküyor dedim kiloo bir insan ancak bir insan değil kiloo bir oyun firması oranın sahibide babası değil.

@ MawiLarq konuya şöyle bakabiliriz ozaman

1- Bu haberin geçerlilik payı yok, Türk efsanelerinin bir uydurması olabilir.
2- Eğer haberin doğrululuk payı varsa babası bu olayın anılmasını istediği için kendisi yapmayıp bir firma aracılığı ile piyasaya sunmuş olup, daha sonrasında oyun tutunca karşılığını almıştır.

Ben ilk gördüğümde açıkçası yine birileri bir yerinden uydurmuş Türk milleti de hemen inanmış tarzından düşündüm, fikrimi değiştiren Google de çok önceden açılmış konular oldu ama kendi görüşüm biraz daha yalan olduğu üzerine.

(21-01-2019, Saat: 19:29)Kroxi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ MawiLarq konuya şöyle bakabiliriz ozaman

1- Bu haberin geçerlilik payı yok, Türk efsanelerinin bir uydurması olabilir.
2- Eğer haberin doğrululuk payı varsa babası bu olayın anılmasını istediği için kendisi yapmayıp bir firma aracılığı ile piyasaya sunmuş olup, daha sonrasında oyun tutunca karşılığını almıştır.

Ben ilk gördüğümde açıkçası yine birileri bir yerinden uydurmuş Türk milleti de hemen inanmış tarzından düşündüm, fikrimi değiştiren Google de çok önceden açılmış konular oldu ama kendi görüşüm biraz daha yalan olduğu üzerine.
1. Maddenize üzülerek katılıyorum.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task