Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Gelişmiş Paint

Konu

Son Düzenleme: 05-05-2017, Saat: 17:16, Düzenleyen: -TheLim10-.
Evet beyler bir isteğim olucaktı yapabilirsenizde zamanınız olursa çok sevinirim.

Bir paint plugini yapmanızı istiyorum aşşağıda nasıl olabiliceği belirttim.

T takımında sadece ban yani d yetkisi olanlar kullanabilsin ama ct takımında herkes kullanabilsin Ve kimin paint yapığını say tarafından söylesin yaparsanız sevinirim.

Renkler:Renkler söyle olsun kim paint kullanıyorsa onun ismini Açık tonda bir yeşil ile göstersin diğer metinler nasıl hoş duruyorsa öyle olsun.

BİR İŞİN HIZLI OLMASINI İSTEYEMEZSİN

OLMAMASINIDA İSTEYEMEZSİN         

ZAMANI GELİNCE GEÇ KALDIĞINI FARK EDERSİN.
Kullandığın paint plugini varsa eke koy

Sadece CS:GO ekletisi yapıyorum 1.6 plugin isteklerine bakmıyorum.

Serverinize özel go eklentisi için steam üzerinden iletişime geçin

Steam :   https://steamcommunity.com/id/cananil44

Konu Kilitlenip çöpe taşındı

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | [İSTEK/DÜZELTME] Gelişmiş log plugini 41aaa41 2 327 11-12-2019, Saat: 20:38
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | Jbmenü En gelişmiş !!! Benim değil başkasınındır.! Gamekinq 3 441 08-11-2019, Saat: 11:37
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Gelişmiş Redbull - Tamamen Türkçe Son Sürüm! `CoReCTioN* 1 267 05-10-2019, Saat: 14:39
Son Yorum: Aconyonn
Silinmiş Konu   | Vatan-i Albayrak - Gelişmiş JailBreak Sunucusu `CoReCTioN* 22 1,170 28-09-2019, Saat: 01:02
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | [SALE] Gelişmiş CSGO Menü v1.1.3 PawNod' 12 736 04-09-2019, Saat: 13:17
Son Yorum: ITenGriTR

Task