Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Gelişmiş Map Oylama Sistemi

Konu

Son Düzenleme: 12-04-2019, Saat: 17:12, Düzenleyen: Aconyonn.
Eklenti İsmiSureli Map Sistemi
Eklenti YapımcısıCSmiLeFaCe & Guncelleme : Centilmen
Eklentinin Sürümü: v2.0
Eklenti Hakkında: Map oylamasını daha gelişmiş hale getirir.

Ekran Görüntüsü:

Eklenti Komutları
Kod:
/rtv
/haritalar

Rar Şifresi
[Bu bir gizlenmiş içeriktir. Eğer doğru adımları uyguladıysanız aşağıdaki şifre size açılacaktır.]
Bu İçeriği Görüntüleyebilmek İçin Hesabınıza Giriş Yapmış Olmalısınız. Eğer Bir Hesabınız Yok İse Kayıt Olup İçeriği Görüntüleyebilirsiniz.

Eklenti Dosyası:

.rar surelisistem.rar (Dosya Boyutu: 79.55 KB | İndirme Sayısı: 180)

| Facebook |                                  | Instagram | 
Son Düzenleme: 28-02-2017, Saat: 00:28, Düzenleyen: cixx12.
eywallah Gülücük

bunu yuklersek csduraginin kendi harita oylamasını kapamamız gerekiyormu?

eyvallah

@cixx12 mapchoser ve nextmapın başına " ; " koyarsan çalışır Gülücük

| Facebook |                                  | Instagram | 
Tesekkurler +Rep

Teşekkürler

- Naber müdür
onuda denedim dostum centilmen mapchoser ve nextmapın başına ; işaretini koydum ve 5 4 3 2 1 diyor map bulunamadı diyor tekrar sayıyor tekrar sayıyor bu boyle dewam harita süresi de süresize düsüyor hatalı bu plugin ayrica bu pluginin yapımcısına senin attigin sma yi attim hatalı oldugunu söyledi csdruaginin forum sitesini takip edersen anlarsın dostum

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Genel   | Gelişmiş Kayıt Sistemi [inisiz] M.A - Burkay 49 5,160 27-10-2024, Saat: 06:04
Son Yorum: no1caes
WebDiyo.COM   | Gelişmiş Redbull - Tamamen Türkçe! ITenGriTR 117 3,162 02-09-2024, Saat: 21:16
Son Yorum: rangerlan5454
PM / Özel Mesaj Sistemi MawiLarq 29 2,521 13-09-2023, Saat: 13:09
Son Yorum: Hüseyin [YMK]
JB    Gelişmiş Kutu Plugini PawNod' 19 1,512 13-09-2023, Saat: 12:46
Pain Shock Free sistemi (Tepmeyi Kapatma) AdaletNamluda 9 734 13-09-2023, Saat: 12:42

Task