Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

JB    Gelismiş Isyan Team Menu

Konu

- Eklenti İsmi : Gelismiş Isyan Team Menu
- Eklenti Yazarı :  Mariachi
- Eklenti Sürümü V.1
- Eklenti Amacı : Mahkumlara Eylence Olsun Gülmekten Ölüyorum

- Eklenti Açıklaması : Merhaba Arkadaşlar Isyan Team Menunu Amacı Daha Zevkli İsyan atmaktir  Ve Bunun İçinde Yeni
bir isyan team plugini kodladım İsyan team üye seçmeli ve seçtiginiz üyelerin Kullanabilceği bir menu olması dahada zevk
katıyor oyuna tabikide menuye 3 elde 1 giriliyor İsyan team baskan menude gelişmiş isyan secenekleri bulunuyor detaylı anlatım
video'dadır

PHP Kod:
say /isyanmenu Sadece üyeler girer
say 
/baskanmenu Sadece Başkanlar girer

amx_isyanbaskan 
Başkan seçer
amx_isyanbaskan_sil 
Başkan siler 

Rar Şifresi : 
[Bu bir gizlenmiş içeriktir. Eğer doğru adımları uyguladıysanız aşağıdaki şifre size açılacaktır.]
Bu İçeriği Görüntüleyebilmek İçin Hesabınıza Giriş Yapmış Olmalısınız. Eğer Bir Hesabınız Yok İse Kayıt Olup İçeriği Görüntüleyebilirsiniz.

.rar CSA_Gelismis_isyan_team_menu.rar (Dosya Boyutu: 3.16 KB | İndirme Sayısı: 162)
eywallah ilk yorum çok iyisin sana bir ödül vermek lazım Gülücük

Teşekkürler

Rica ederim

Teşekkürler.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
Teşekkürler

Jb ile pek uğraşmam ama yakında yenisini de ben çıkarayım bari.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
@Epslion her türlü paylaşıma açığız yap görelim Gülmekten Ölüyorum

@Mariachi Eline Sağlık Şahincim

CoonquaR
                                                                                                                    https://www.facebook.com/CoonquaR

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
JB    Gelismis Jbmenu (Csduragi Uyumludur) MehmetReis 200 12,447 09-10-2024, Saat: 21:41
Son Yorum: cemokrat
JB    JailBreak Dev Paket | EL!T TEAM Q ♛ MAPMASTER♛ 154 3,695 26-07-2024, Saat: 02:20
Son Yorum: OzanBey
Gelismis JBMenu hkN. 193 4,825 17-12-2023, Saat: 19:15
Son Yorum: buracat
JB    Jail Break Gelişmiş - Optimize Edilmiş Eklenti Paketi 2019 Maze 151 3,291 09-06-2023, Saat: 21:14
Son Yorum: ertokuTV
JB    Gelişmiş-JBMenu CSDuragi Uyumlu kapkep9000 551 28,370 13-01-2023, Saat: 16:51
Son Yorum: Hüseyin [YMK]

Task