Gençler nasılsınız halınız keyfiniz nasıl ?. Şu an bunu okuyorsan emin ol cevap vermeden geçersen ayıp edersin bu bir sohbet konusudur.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
iyi sen nasılsın genç adam
Son Düzenleme: 06-07-2019, Saat: 13:10, Düzenleyen: Hüseyin [YMK].
@ ITenGriTR Eyvallah berk hocam şu sohbet eklentisinin yokluğunda milleti bi yoklayayım dedim.
@ Emrullah* Senin lahmacunun gelsin karar verirsin
@ SkullHD Eyvallah hocam bizde idare ediyoruz YouTube'dan ilk defa para kazanmaya başladım dün onun heyecanındayım.
@"EmirhanKURT" @ Demirhann @"D'n'S @"Mariachi" @!RehaReiz! @Aconyonn @.CrosS* @` ripeNess @Emre Özdemir @ !AKINCI! @muh4mmed
Sizler nasılsınız dostlar ?
@ SkullHD Eyvallah hocam bizde idare ediyoruz YouTube'dan ilk defa para kazanmaya başladım dün onun heyecanındayım.
@"EmirhanKURT" @ Demirhann @"D'n'S @"Mariachi" @!RehaReiz! @Aconyonn @.CrosS* @` ripeNess @Emre Özdemir @ !AKINCI! @muh4mmed
as
Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
(06-07-2019, Saat: 13:04)Hüseyin [YMK] Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ ITenGriTR Eyvallah berk hocam şu sohbet eklentisinin yokluğunda milleti bi yoklayayım dedim.YT de 1000 Abone ve 4000 Saat izlenme gerekiyor du Kanalına Baktığımda 693 Yakın Abone var Nasıl becerdin, Tebrikler h.o..
@ SkullHD İzlenme 7.963 Saat Abone dediğin gibi ben daha YT'den almadım hile vs paylaşımlarımdaki Link.TL'den aldım.
(06-07-2019, Saat: 13:52)Hüseyin [YMK] Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ SkullHD İzlenme 7.963 Saat Abone dediğin gibi ben daha YT'den almadım hile vs paylaşımlarımdaki Link.TL'den aldım.İyi h.o
Tamam yorum atmadan geçmiyorum
Boş ol , boş ol , boş ol.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Online Oyunlar Gelin Birlikte Oynayalım | PowereXe | 1 | 331 |
12-12-2018, Saat: 15:28 Son Yorum: RuHSuZ |
|
GELİN SİZE SÜPRÜZÜM VAR | 4k1n | 6 | 1,089 |
23-04-2018, Saat: 12:16 Son Yorum: FakoT |
|
Discord gelin | Baran34 | 2 | 855 |
23-04-2018, Saat: 12:16 Son Yorum: FakoT |