Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Gelin Konuşak...

Konu

Gençler nasılsınız halınız keyfiniz nasıl ?. Şu an bunu okuyorsan emin ol cevap vermeden geçersen ayıp edersin bu bir sohbet konusudur.

iyi sen nasılsın genç adam

Son Düzenleme: 06-07-2019, Saat: 13:10, Düzenleyen: Hüseyin [YMK].
@ ITenGriTR Eyvallah berk hocam şu sohbet eklentisinin yokluğunda milleti bi yoklayayım dedim.

@ Emrullah* Senin lahmacunun gelsin karar verirsin Gülmekten Ölüyorum

@ SkullHD Eyvallah hocam bizde idare ediyoruz YouTube'dan ilk defa para kazanmaya başladım dün onun heyecanındayım.

@"EmirhanKURT" @ Demirhann @"D'n'S @"Mariachi" @!RehaReiz! @Aconyonn @.CrosS* @` ripeNess @Emre Özdemir @ !AKINCI! @muh4mmed

Sizler nasılsınız dostlar ?

as

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
(06-07-2019, Saat: 13:04)Hüseyin [YMK] Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ ITenGriTR Eyvallah berk hocam şu sohbet eklentisinin yokluğunda milleti bi yoklayayım dedim.

@ Emrullah* Senin lahmacunun gelsin karar verirsin Gülmekten Ölüyorum

@ SkullHD Eyvallah hocam bizde idare ediyoruz YouTube'dan ilk defa para kazanmaya başladım dün onun heyecanındayım.

@"EmirhanKURT" @ Demirhann @"D'n'S @"Mariachi" @!RehaReiz! @Aconyonn @.CrosS* @` ripeNess @Emre Özdemir @ !AKINCI! @muh4mmed

Sizler nasılsınız dostlar ?
YT de 1000 Abone ve 4000 Saat izlenme gerekiyor du Kanalına Baktığımda 693 Yakın Abone var Nasıl becerdin, Tebrikler h.o..

Steam Yutup | Rep
@ SkullHD İzlenme 7.963 Saat Abone dediğin gibi ben daha YT'den almadım hile vs paylaşımlarımdaki Link.TL'den aldım.

(06-07-2019, Saat: 13:52)Hüseyin [YMK] Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ SkullHD İzlenme 7.963 Saat Abone dediğin gibi ben daha YT'den almadım hile vs paylaşımlarımdaki Link.TL'den aldım.
İyi h.o

Steam Yutup | Rep
Tamam yorum atmadan geçmiyorum

Boş ol , boş ol , boş ol.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Online Oyunlar Gelin Birlikte Oynayalım PowereXe 1 331 12-12-2018, Saat: 15:28
Son Yorum: RuHSuZ
GELİN SİZE SÜPRÜZÜM VAR 4k1n 6 1,089 23-04-2018, Saat: 12:16