Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Gelin Buraya Aslan Parçaları buuloçdy

2
318

Konu

@ MTHDMR ve batuhansayın adlı arkadaşlar gelin bakalım buraya. 

http://hukukm.metu.edu.tr/ Hukukun binlerce dalı var biliyorsunuz umarım aklınız almıyor ama ben şöyle gereken şeyi buraya bırakayım okuduğum bölüm ve gerekirse tüm bilgilerimi ortaya çıkarmaya hazırım. Okuduğunuz üniversite ya da tc kimlik fotoğraflarınızı atabilecek kapasiteniz var mı ? sen 21 batuhan 22 yaşında forumda bile doğum tarihin 2000 yazıyor aslanım, instagramdaki fotoğrafların max 17-18 yaşında gözüküyor fake fotoğraflarla mı kendini kanıtlıyosun bana abisi. Geç Skype 2 ile de kamera açalım sizi gidi çocuklar...

Gel istediğin IP Gidelim Legend özentisi yeni türeme diyorlarken size ve '' Kiralık IP '' Oynayan bir ekipsiniz daha elinizde bir server bile yok @OyunYöneticisi gerekli kanıtları videoları atmam takdirinde 173.105 IP Kiralandığını kanıtlarsam kapatacağına dair söz verirse bir dakika da eskileri önünüze yığarım akıllı olun. 

Çoluk çocuksunuz hala diyorum hak sahibiyseniz avukatımın numarasını bırakayım davanızı açın hadi aslanlarım görelim sizi lafta çok boş yapıyosunuz icraate gelin, Masraf olarak 4.000 TL Gibi bir ücret ödeyin ve tazminat davası açın bana karşı da sizi evinizden elinizde ne varsa boş iftira dan elinizde ne var ne yoksa alayım da aklınız başınıza gelsin. HODRİMEYDAN GENÇLER HAK HUKUK ADALET ! 

@ MawiLarq konu kilitlenmesin rica ediyorum kendileriyle ts3 ortamında yüzleşmeyeceğim çocuk gibi küfür edecekler ki zaten çocuklarda gereken şeyleri burdan konuşalım kaldırma konuyu rica ediyorum

Kavganızı kendi aranızda çözseniz ,foruma dökmeseniz ?

Union CSGO Mode
Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | SARI ASLAN BANNER DzdR 1 292 10-08-2019, Saat: 11:30
Son Yorum: Pizza
Silinmiş Konu   | SARI ASLAN BANNER DzdR 1 295 10-08-2019, Saat: 11:29
Son Yorum: Pizza
Silinmiş Konu   | aslan hasanak333 1 279 31-01-2019, Saat: 01:46
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | aslan hasanak333 2 351 14-11-2018, Saat: 23:43