Modlar olarak gece kuşatması düzenliyoruz auuuuuuuuu
Peki Nedir Bu Gece Kuşatması? Ne işe yarar;
Gece kuşatması: Annelerin nefret ettiği bir bandır.
Bu bancılar genelde gece saat 02.00 / 03.00 araları çıkarlar ve banlarını atmadan rahat uyku yoktur.
Neden ban atarlar. Yalan atmıyorum ilk defa erken yattım 1 gibi rüyadan sıçradım adamlar bir spam hesap yapmışlar içim rahat etmedi. Dedim akın manyakmısın aq yat uyu kafam orda ama açıp iki üç tane hesap buldum aradan asdlasda falan hesap isimlerini banları bi çaktım uyucam şimdi.
Gece Kuşatmasına girmek istiyen modarötörler mesaj atabilirler. Adminler atmasın.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için root@webdiyo.com adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
1 aydır eroini bıraktım gerçi ara verdim diyelim geçen gün rüyamda eroin içtik bi tanesini eve gelince pantolana sakladım peder bulamasın diye amına koyayım rüyadan kalktım pantalonu arıyorum eroini nereye koydum o gün gidip içicektim zor tuttum eninde sonunda içecez ama yapacak birşey yok 2-3 ay içmessek kardır .d
İlginç , okudum ama .d
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gece Mal İçicez Toplaşın :D | Nefesim | 6 | 742 |
23-04-2018, Saat: 12:16 Son Yorum: FakoT |
|
Gece Ve Yarın Basketbol Tahminleri - %75 Güven | Nefesim | 4 | 541 |
|
Gece Yemeğim | Aşçı AloneDark | Nefesim | 6 | 615 |
Konuyu Okuyanlar: