Fussilet vakfı 9 yıl önce kurulmuş ve kurulduğu günden bu yana birçok iyi işler yapmış, Kuran meal dinletisi konusunda oldukça fazla talep gören faydalı bir vakıftır. Düzenlemiş olduğu Kuran mealleri ile birçok insana Kuranı iyi bir şekilde yansıtmayı hedefleyen alanında oldukça Başarlı ve beğeni toplayan bir yapıya sahiptir.
Bu vakfın iyi içerikleri bulunan ve uzmanlar tarafından hazırlanmış iyi bir internet sitesi vardır. Bu site içerisinde birçok farklı kuran dinletisi bulunmakta ve site kullanımı için kullanıcılardan herhangi bir ücret talep etmemektedir. Bu sebeple oldukça yaygın bir kullanıma sahip olan bu site kullanıcılar arasında tavsiye konusu olmuştur.
Fussilet vakfının sunmuş olduğu bir diğer hizmet ise ihtiyaç sahibi insanlar için düzenlemiş olduğu yardım kampanyalarıdır. Bu yardım kampanyaları imkânı olan gönüllü bireyler ile birlikte yapılmaktadır. Düzenlenen bu yardım kampanyaları ile birçok ihtiyaç sahibine umut ışığı olabilmeyi başarmıştır.
Fussilet Kuran Merkezi Youtube Kanalı
Fussilet Kuran merkezi Youtube kanalı sayesinde video izleyerek kuran meal dinletisi dinlemek isteyen bireyler kendilerine oldukça faydalı bir Youtube kanalı bulmaktadırlar. Bu kanal içerisinde birçok iyi İslami bilgi içeren videolar bulunmaktadır. Bu videolar izlenerek sure mealleri hakkında daha kapsamlı bilgiler edinilebilmektedir.
Eğer sizde video izleyerek kuran meal dinletisi dinlemek istiyor iseniz mutlaka bu Youtube kanalını ziyaret etmelisiniz. Bunun sebebi bu kanal Kuran meal konusunda en çok tercih edilen kanallardan biridir.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Toptan Kuran Al | Erenbor | 0 | 108 |
21-07-2021, Saat: 02:11 Son Yorum: Erenbor |
|
Kuran tefsiri, Peygamberimiz, Duaların Fazileti ve fazlası - islamseli.com | nullsix | 0 | 88 |
25-05-2021, Saat: 22:25 Son Yorum: nullsix |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi