Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Furien Silah Menu

Konu

Merhaba CT silah menuye paralı silah ekletmek istiyorum

Sma bende yok

Ct Silah Menu : 
.sma furienmenuv3.sma (Dosya Boyutu: 37.55 KB | İndirme Sayısı: 3)

Eklerseniz Sevinirim

Dostum , detaylı bilgi verirmsiniz sadece bir menu bağlıyarak bırakalımmı yoksa içersine m4a1 , ak47 gibi silahlar koyup bırakalımmı erişim yetkisi ne olsun böyle bilgileri vermelisin.

Son Düzenleme: 24-02-2018, Saat: 13:46, Düzenleyen: helele.
abi tek özel silah istiyorum @ MawiLarq

Viplerede Özel Silah Eklerseniz Sevinirim

Anlıyamadım bak. içeriğini tam ne istediğini anlıyamadım anlatırımsıın detaylı.

özel silah menu ye özel silah istiyorum bide o özel silahlardan bazıları vip silahmenude ücretsiz olsun abi yapabilirsen sevinirim

abicim , özel silah ne ? özel silah dediğin şey bir ek plugin ise ek plugini ver yoksa direk menu oluşturup içine m249 flnmi koyalım içinde ne olsun.

Son Düzenleme: 24-02-2018, Saat: 13:56, Düzenleyen: helele.
abi hani oluyo ya plazmagun gatling fln onlardan istiyorum özel silah diye ama bende smaları yok sende varsa ekleyebilirmisin

ama dolarlı olsunlar

Sma ları atarsan yardımcı olucaklardır forumdaki arkadaşlarım.

smalar yok ondan böyle istiyom @ MawiLarq

forumda aradığın sma lar var araştırıp oradan alıp buradan atabilrisin.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Csgo Menu verirmisiniz düzgün KuralsizHD 2 4,202 18-09-2020, Saat: 18:32
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | CSGO MENU LAZIM Cyroxx 1 465 18-09-2020, Saat: 18:32
Silinmiş Konu   | Cs 1.6 Silah Menüsü MuptezeLBeyS .^^ 2 375 18-09-2020, Saat: 13:10
Silinmiş Konu   | Ücretsiz Furien Mod CT ve T Menü lazım coolzje 1 287 06-07-2020, Saat: 23:53
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | ACİL bbmenu ve class menu lazım yapana kurucu vericem enesbaba123 1 319 06-07-2020, Saat: 23:51
Son Yorum: By.KinG

Task