Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Fps ile ilgili

Konu

Son Düzenleme: 13-07-2019, Saat: 15:40, Düzenleyen: Anıl Can.
Orjinal csde bazı korumalar olduğundan nosteam csye göre daha az fps alırsın.FPS yeterli ama kaç hz monitor kullanıyorsun ?.Aynı fps ile 60 hzlik bir monitor ile 120 hzlik monitor arasında ciddi fark vardır

Sadece CS:GO ekletisi yapıyorum 1.6 plugin isteklerine bakmıyorum.

Serverinize özel go eklentisi için steam üzerinden iletişime geçin

Steam :   https://steamcommunity.com/id/cananil44

(13-07-2019, Saat: 15:40)Anıl Can Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Orjinal csde bazı korumalar olduğundan nosteam csye göre daha az fps alırsın.FPS yeterli ama kaç hz monitor kullanıyorsun ?.Aynı fps ile 60 hzlik bir monitor ile 120 hzlik monitor arasında ciddi fark vardır
mönitor  60 hz bende tam tersi oluyor oyt nin cs sinde fps 99 u geçmiyor steam da ise geçiyor  benim sistemimden çok daha düşük bir sistem kullanarak benden daha fazla fps almasına sinir oldum sadece

Denetim Masası Güç Seçenekleri Yüksek Performans Yap. Nvidia 3d ayarlarını düzelt.

Son Düzenleme: 13-07-2019, Saat: 17:33, Düzenleyen: !AKINCI!.
(13-07-2019, Saat: 16:00)Anıl Can Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Denetim Masası Güç Seçenekleri Yüksek  Performans Yap. Nvidia 3d ayarlarını düzelt.
daha önce yaptım sonuc aynı

Dragon Center Bu şekilde [Resim: zG5kW6.png]

[Resim: yG5ayy.png]

Son Düzenleme: 13-07-2019, Saat: 17:43, Düzenleyen: Anıl Can.
O tarz fps booster yarardan fazla zarar verir.Ayrıca arkada çalışan uygulamaları kapat.Windows sürümün nedir ?.Çalısştır kısmına msconfig yaz başlangıçta çalıştırılan programlarda gereksiz uygulamları kontrol et.Driver güncellemelerini elle( driver güncelleme programı kullanma ) kontrol et.

fps booster yok dragon center msi ın kendi programı pc ye kurulu olarak geliyor ve tuşu fln var güç düğmesinin yanında windows sürümü 8.1 pro başlangıç ayarlarını yaptım hepsini tek tek manuel güncelledim fakat sonuç aynı farklı oyunlar fps im hep yüksek ama cs de 700 ü geçmiyor

ekranın kaç hz

1.Nesil yazar

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Su Tesisatçıları İle İlgili Rehber megahome 0 205 09-03-2023, Saat: 16:38
Son Yorum: megahome
Banlı Hüseyin Orkun İle İlgili nemesiskingofcs 1 382 20-12-2019, Saat: 23:25
Son Yorum: By.KinG
Banımla İlgili nemesisözür 9 625 15-12-2019, Saat: 16:28
Son Yorum: By.KinG
Mahkeme ile ilgili soru sorucam emo4166 37 1,343 25-08-2019, Saat: 13:07
Son Yorum: emo4166
Kara Mizah (Polis İle İlgili İşleri Bilenler) Emrullah* 0 972 28-08-2018, Saat: 12:38
Son Yorum: Emrullah*

Task