İstediğim Çalışma: ( Verdiğim Fotoğrafa söyliceklerimin yapılması)
İstediğim Renkler: ( Fotodaki Aynı Renkler )
Özel olarak : ( Normal Tasarım )
Benzer Çalışma : ( )
Eklemek İstedikleriniz : ( https://upload.webdiyo.com/26833/5de01edbcdbe2_bssd.png Resimin Orjinali. )
Resim Boyutu : ( Verdiğim linkteki boyut )
Yazılacak Yazı : ( Verdiğim resimdeki buid yazısı silinicek. 2 Rakamı kalıcak. Buid Yazısının tam olduğu yere '' Pvp Ailesi '' Yazılacak. )
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
güncel
Güncel
Konunuzu 2 de bir güncellemeyin.
www.CSOrtami.NET ( Yazılım,Hosting,TS3 )
l'il be more than a legend
l'il be more than a legend
(04-12-2019, Saat: 15:19)ahmet0 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konunuzu 2 de bir güncellemeyin.Güncel tutması gerekiyor zaten
Sorun ne bak adam guncel tutmasi gerekiyor dedi ?
Bu istediğiniz zor birşey, fakat az çok hatalı birşey çıkararak yapılabilir. Dediğim gibi biraz zor, uğraşıcam.
(06-12-2019, Saat: 15:30)Eniko49 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şuanda bir başka şey ile uğraşıyorum o yüzden bu akşama veya yarına dönücem. Yeniden söylüyorum bu istediğin cidden zor neredeyse imkansız gölgelendirmeler var. Ve yara bandı ile hepsi yapılmaz. İyi forumlar.(04-12-2019, Saat: 15:19)ahmet0 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konunuzu 2 de bir güncellemeyin.(06-12-2019, Saat: 15:21)Kulak Çek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu istediğiniz zor birşey, fakat az çok hatalı birşey çıkararak yapılabilir. Dediğim gibi biraz zor, uğraşıcam.Bekliyorum
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çözüldü | Mascot Logo Düzenlenmesi Yardim | qRiLarq | 12 | 916 |
12-05-2019, Saat: 16:18 Son Yorum: MuhammeDesiqn |
|
Çözüldü | Mascot Logo Düzenlenmesi Yardim | qRiLarq | 2 | 407 |
06-05-2019, Saat: 18:52 Son Yorum: MuhammeDesiqn |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi