Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Forumu geçici bir süreliğe bırakıyorum

Konu

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi forumu daha doğrusu pc'yi geçici bir süreliğine bırakıyorum. Bırakmamın sebebi bu sene lise 4'e geçmemle girecek olacağım ygs ve lys. İlk senemde hayalimdeki olan yazılım mühendisliğini istiyorum fakat yazılım mühendisliği bölümü, ülkemizin devlet üniversitelerinde hâla olması gereken seviyede olmaması beni biraz endişelendiriyor. Dolayısıyla henüz kararımı tam olarak vermiş değilim. İyi bir puan alırsam seneye @Kirito reisle de bu konuşu konuşmak isterim. Kendileri de sınavı açıklandığında Manisa Celal Bayar Yazılım Mühendisliğini kazandım diye post atmıştı. Onun adına da sevinmişdim. Umarım yaklaşık 1 sene sonra onun gibi bir post paylaşabilirim. Forumda bu dönemleri atlatan abilerimiz de var sınava girecek kardeşlerimiz de. Her türlü görüş, öneri ye açığım. Dua edin de şu sınavda hayırlısıyla bir tek atalım.

ahm3tcelik.github.io
Arkadaşın yazdığının aynısı ben,
Bende bilgisayar mühendisliği yada mekatronik istiyorum,
Başarılar diliyorum, inşallah istediğin yeri kazanırsın.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
(16-09-2017, Saat: 22:34)Epslion Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşın yazdığının aynısı ben,
Teşekkürler, sende inşallah istediğin yeri kazanırsın da bu sene mi giriyorsun sen de ?

ahm3tcelik.github.io
(16-09-2017, Saat: 22:40)By.DehSeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(16-09-2017, Saat: 22:34)Epslion Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşın yazdığının aynısı ben,
Teşekkürler, sende inşallah istediğin yeri kazanırsın da bu sene mi giriyorsun sen de ?
Teşekkürler, evet bu sene gireceğim de, ben istanbul dışına çıkmam,
Zaten dediğin gibi TR de genel olarak bilgisayara bağlı olan hiçbir bölümde alt yapı yok diyebiliriz,
Ama hayırlısı bakalım.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
(16-09-2017, Saat: 22:42)Epslion Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler, evet bu sene gireceğim de, ben istanbul dışına çıkmam,
Zaten dediğin gibi TR de genel olarak bilgisayara bağlı olan hiçbir bölümde alt yapı yok diyebiliriz,
Ama hayırlısı bakalım.
Kendisi emek veren uğraşan bir yerlere gidiyor, gerisi formatçı. Ama ben bir şeyler başaracağımıza inanıyorum. Hayırlısı...

ahm3tcelik.github.io
(16-09-2017, Saat: 22:47)ExROOT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlısı kardşeim başarılar dilerim iyi bir sonuçla dönGülücük
Eyvallah.

ahm3tcelik.github.io
Son Düzenleme: 16-09-2017, Saat: 22:55, Düzenleyen: Seksen1bin.
(16-09-2017, Saat: 22:28)By.DehSeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Forumda bu dönemleri atlatan abilerimiz de var 
Evet abisi bizde geçtik o dönemlerden Gülmekten Ölüyorum Şaka maka yardır bu dönem gel istanbula takılak nabcan başka yerde çalış yeter başka taktik yok kapasite var yaparsın  Gel len buraya

( İnşaatı düşün bak beraber şirket açarız A:SDF )

(16-09-2017, Saat: 22:53)Seksen1bin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet abisi bizde geçtik o dönemlerden Gülmekten Ölüyorum Şaka maka yardır bu dönem gel istanbula takılak nabcan başka yerde çalış yeter başka taktik yok kapasite var yaparsın  Gel len buraya

( İnşaatı düşün bak beraber şirket açarız A:SDF )
İstanbuldakiler hepsi özel üniversite internetten de baya araştırdım özel üni. İstanbul Bahçehir , İzmir ışık baya ön planda devlet üni. de sadece Celal Bayar. Son senede 20 K da yapmak baya zor be. İnşaat olabilir aslında dayınla konuş yer ayırttırsın belki gelirim A:SDF

ahm3tcelik.github.io

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Bırakıyorum bir süreliğine. RuHSuZ 1 319 09-12-2018, Saat: 19:14
Son Yorum: ITenGriTR
Forumu SiyasetHaneye Çevirdiniz Emuha Aconyonn 7 685 17-07-2018, Saat: 01:02
Son Yorum: Emrullah*
Bırakıyorum. TurK 7 928 28-04-2018, Saat: 15:03
Son Yorum: BarisKarademir
Bak OĞLUM ! Türkiyenin EN İYİ Forumu ! Emre Özdemir 5 650 23-04-2018, Saat: 12:16
Son Yorum: FakoT
Zombie - Zombie Plague & Bio Forumu Hakkında soldier.arda 1 417 23-04-2018, Saat: 12:16
Son Yorum: FakoT

Task