Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi forumu daha doğrusu pc'yi geçici bir süreliğine bırakıyorum. Bırakmamın sebebi bu sene lise 4'e geçmemle girecek olacağım ygs ve lys. İlk senemde hayalimdeki olan yazılım mühendisliğini istiyorum fakat yazılım mühendisliği bölümü, ülkemizin devlet üniversitelerinde hâla olması gereken seviyede olmaması beni biraz endişelendiriyor. Dolayısıyla henüz kararımı tam olarak vermiş değilim. İyi bir puan alırsam seneye @Kirito reisle de bu konuşu konuşmak isterim. Kendileri de sınavı açıklandığında Manisa Celal Bayar Yazılım Mühendisliğini kazandım diye post atmıştı. Onun adına da sevinmişdim. Umarım yaklaşık 1 sene sonra onun gibi bir post paylaşabilirim. Forumda bu dönemleri atlatan abilerimiz de var sınava girecek kardeşlerimiz de. Her türlü görüş, öneri ye açığım. Dua edin de şu sınavda hayırlısıyla bir tek atalım.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Arkadaşın yazdığının aynısı ben,
Bende bilgisayar mühendisliği yada mekatronik istiyorum,
Başarılar diliyorum, inşallah istediğin yeri kazanırsın.
(16-09-2017, Saat: 22:40)By.DehSeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkürler, evet bu sene gireceğim de, ben istanbul dışına çıkmam,(16-09-2017, Saat: 22:34)Epslion Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşın yazdığının aynısı ben,Teşekkürler, sende inşallah istediğin yeri kazanırsın da bu sene mi giriyorsun sen de ?
Zaten dediğin gibi TR de genel olarak bilgisayara bağlı olan hiçbir bölümde alt yapı yok diyebiliriz,
Ama hayırlısı bakalım.
(16-09-2017, Saat: 22:42)Epslion Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler, evet bu sene gireceğim de, ben istanbul dışına çıkmam,Kendisi emek veren uğraşan bir yerlere gidiyor, gerisi formatçı. Ama ben bir şeyler başaracağımıza inanıyorum. Hayırlısı...
Zaten dediğin gibi TR de genel olarak bilgisayara bağlı olan hiçbir bölümde alt yapı yok diyebiliriz,
Ama hayırlısı bakalım.
Son Düzenleme: 16-09-2017, Saat: 22:55, Düzenleyen: Seksen1bin.
(16-09-2017, Saat: 22:28)By.DehSeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Forumda bu dönemleri atlatan abilerimiz de varEvet abisi bizde geçtik o dönemlerden Şaka maka yardır bu dönem gel istanbula takılak nabcan başka yerde çalış yeter başka taktik yok kapasite var yaparsın
( İnşaatı düşün bak beraber şirket açarız A:SDF )
(16-09-2017, Saat: 22:53)Seksen1bin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet abisi bizde geçtik o dönemlerden Şaka maka yardır bu dönem gel istanbula takılak nabcan başka yerde çalış yeter başka taktik yok kapasite var yaparsınİstanbuldakiler hepsi özel üniversite internetten de baya araştırdım özel üni. İstanbul Bahçehir , İzmir ışık baya ön planda devlet üni. de sadece Celal Bayar. Son senede 20 K da yapmak baya zor be. İnşaat olabilir aslında dayınla konuş yer ayırttırsın belki gelirim A:SDF
( İnşaatı düşün bak beraber şirket açarız A:SDF )
@By.DehSeT İnşallah Gönlüne Göre Olur Kardeşim Eğer Manisa'ya Gelirsen Beraber Projeler Yaparız Kardeşim Her Zaman Yerin Var
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bırakıyorum bir süreliğine. | RuHSuZ | 1 | 319 |
09-12-2018, Saat: 19:14 Son Yorum: ITenGriTR |
|
Forumu SiyasetHaneye Çevirdiniz Emuha | Aconyonn | 7 | 685 |
17-07-2018, Saat: 01:02 Son Yorum: Emrullah* |
|
Bırakıyorum. | TurK | 7 | 928 |
28-04-2018, Saat: 15:03 Son Yorum: BarisKarademir |
|
Bak OĞLUM ! Türkiyenin EN İYİ Forumu ! | Emre Özdemir | 5 | 650 |