Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

WebDiyo.COM   | Forumda Yükselmenin Ana Şartları ?

Konu

Belki Farketmişsinizdir. Forumda En Çabuk Moderatörlüğe Adım Atanlardan Biriyim. İşte Bu Süreç Boyunca Yaptıklarımı Sizede Yararlı Olması İçin Paylaşıyorum;

İşte Daha Hızlı Yükselmeniz İçin Yapmanız Gerekenler;

1-Yapılan Toplantılara Mutlaka Katılın. (Toplantılar Webdiyo'nun Genel Kullanıcıları İçinde Yapılır. Çoğunlukla 20 Kişi Civarında Katılım Olur Sizinde Bu 20 Kişi Arasında Olmanız Forumda Hızlı Yükselmenizi Sağlayabilir. Veya Oradaki Bir Kişinin Size Güven Duymasını Sağlar. Mesela Referans Arıyorsunuz Toplantıya Katılanlardan Bazılarında Şöyle Bi İzlenim Bırakabilir "Bu Adam Toplantılara Katılıyor. Forumada Önem Veriyor Referans Olayım")

2-Göze Biraz Batmaya Çalışın. (Yapacağınız Yorumlarla Veya Konularla Dikkati Üzerinize Çekin. Yorumlar Bu İşde Biraz İşlevsiz Olsada Konular Gayet İlgi Çeker. Son Yorum Yapılanlar Listesinde> Sizin Konunuza Yorum Yapılınca Listeye Girer İster İstemez Anasayfaya bakan Yetkililer Kimin Konusuna Kim Yorum Yaptı şeklinde bakar ve orada göze batarsınız.)

3-Espritüal Olun. (Gerektiği Yerde Komik Fıkralar Yapın. Yalnız Yapmadan Önce 2,3 Kişinin Size Katılacağından Emin Olun Bu 4.Kısımda)

4-Arkadaş Çevresi Edinmeye Çalışın. (Foruma Yeni Girdiniz Diyelim. Yetkililere ÖM Yoluyla Kendinizi Tanıtın ÖR: "Merhaba Ben Hüseyin Foruma Yeni Katıldım Sizle Tanışmamda Bir Mahsus Yoktur Heralde İsminiz Nedir ?" Şeklinde Yazmak İşe Yarar. Mesela Ben Öyle Yaptım Ve Tümüyle Olumlu Sonuçlandı. Unutmayın.!! Sadece Yetkililer Değil Userlerlede Arkadaşlık Kurun Veya TeamSpeak3 Adresine Giderek O Hiç Tanımadığınız Yetkililerle Kanka Bile Olabilirsiniz Gülücük   )

5-Etkinliklere Katılın. (Mesela Bir Etkinlik Var Yorum Etkinliği,Çekiliş vs. Mutlaka Katılmaya Çalışın. Çünkü Böyle Konular Genellikle İlgi Çeker Ve Sizinde O Konu İçerisinde Olmanız Göze Batmanızı Sağlayacaktır. )

6-Yardımlaşın. (Mesela Eklenti İstekte Bir Konu Sizin Yapabileceğiniz Türde, Üşenmeyin Veya Bu Bölümün Yetkilisine Karışmayayım O Bölümün Yetkilisi Halleder Demeyin. Unutmayın.! Bu Forumda Biz Robot Değiliz. Herkez İnsan Kardeş Gibi Aile Bağıyla Bağlıyız Buraya. Tabi Herkes Böylemi Hissediyor Bilmem. Bu Yüzden Üşenmeden O Konuya Destek Çıkın Emin Olun O Bölümün Yöneticisi Size Kızmak, Sitem Etmek Yerine Yardımınız İçin Aklında Size Yer Verecektir. Yani Bir Gün Referanslazım Olursa Veya Başka Bir Konuda Yardım, Size Yardım Etme Olasılığı Artacaktır.)

!!
Bu Süreçte Bunları Yapmaya Dikkat Edin Mütevazı Ve Hoşgörülü Olun. Büyüklerinize Saygı Duyun. 
Konu Açacaksanız Mütevazı Bir Türkçeyle Ve Kurallara Uygun Açmaya Dikkat Edin.

Forum Yönetmeliği , Duyurular ,Ve Kurallar Bölümünü Yakından Takip Edin.

İyi Forumlar Diliyorum.

Çalışan herkes emeğini alır Gel len buraya

yararlı yazı olmuş yetkili olmak isteyenler için Gülücük

+ Bunların yanında şartları karşılamanız gerek Gülücük (misal yaşınıx 12 modarotör olucaksınız olamazsınız)

Yaş Değilde Olgunluğa Bakıyoruz.
Yaşı 12-13 Ama Olgun Forumda Seviyeli davranıyor Moderatör olma hakkı kazanır.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Forumda İsmimin Değişmesini İstiyorum ʢ۩ʡ ☰ Furkan ☰ ʢ۩ʡ 5 280 18-12-2019, Saat: 20:23
Son Yorum: TrxppyFade
Forumda Trendlere Girmişim "Çok Teşekkürler" SkullHD 3 363 25-05-2019, Saat: 22:19
Son Yorum: Smash
Forumda Kullandığımız Hitap Şekli ? MawiLarq 3 557 14-09-2018, Saat: 11:27
Son Yorum: Emre Özdemir
Forumda Bug buldum !AKINCI! 28 2,170 16-08-2018, Saat: 14:33
Son Yorum: RuHSuZ
Arkadaşlar Forumda Yazı Yazamıyorum ReddLine2 1 453 05-06-2018, Saat: 17:32
Son Yorum: MawiLarq

Task