Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | forumda oyunyöneticisi müşterileri

oxy
10
478

Konu

Son Düzenleme: 31-08-2019, Saat: 18:33, Düzenleyen: oxy.
biz oyunyöneticisi müşterileri olarak artık konu açmaya çekiniyoruz bölüm yöneticileri konularimizi okuyup dönüş yapmadigi gibi tehditte ediyorlar konularinizla ilgilenmicez diye bu forumda bize yardimci olamicaksa oyunyöneticisi sitesinde forum olarak neden buraya yönlendiriliyoruz ayrıca 2.bir konuda açamıyoruz kısıtlamalar falan bizler destek sisteminden sizden yardim almak istiyoruz serhat bey eskisi gibi 4 yılı aştı oyunyöneticisinde eskiden ticketten bi eklenti istedigimizde bize 2 günde olsa eklenti yoksa bile yapıp kuruyordunuz panele şimdi burada bölüm sorumlularının bölüm çaylaklarinin  egolarini çekiyoruz bu forumda oyunyöneticisi müşterilerinin bi ayrıcaligi yok serhatbey benim önerim ticket sistemine bir ekip kurulmasi bu eklenti isteklerini çözebilicek ekip arkadaslari alınmasi forumdan memnun degiliz

@OyunYoneticisi

Şimdi şöyle söyleyeyim konularınıza baktım neredeyse hepsi çözülmüş konular. Bildiğim kadarıyla webdiyo.com harici sizlere ücretsiz bir şekilde plugin/eklenti sağlayan bir forum veya site bulunmuyor. Yaptığınız eklentiler aynı gün içerisinde belki çözümlenemez. İnsanların da bir reel hayatı var. Biraz daha sabırlı olursak gayet iyi olur.
Birde şöyle ekleyeyim; biz yetkililer forumda konu okuduğumuzda her an müsait veya bilgisayar başında olamıyoruz. + olarak forumda belirli bir kurallar var ve bu kurallara uyulması gerekiyor. Şablona ve kurallara uygun davrandığınızda zaten konunuz çözülüyor. Teşekkürler,iyi forumlar.

Hocam daha önce buna benzer bir mevzu oldu. Oyunyöneticisi ise net bir şekilde kurallara uyun dedi. Unutmayın ki forumdaki insanların forum dışında da bir hayatı var siz buna saygı gösterin lütfen.
https://forum.webdiyo.com/konu-yoneticil...26424.html

Projeler | İletişim | Web
--------------
bu konuyu kapatabilirmisiniz burdan ben yanlış yere yazdim ticketten yazicam kendilerine

(31-08-2019, Saat: 18:43)oxy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu konuyu kapatabilirmisiniz burdan ben yanlış yere yazdim ticketten yazicam kendilerine
Şikayetçi olduğunuz yetkili ve mesele nedir konularınızı inceledim tam anlayamadım ona göre çözüme kavuşturalım

(31-08-2019, Saat: 18:52)EmirhanKURT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(31-08-2019, Saat: 18:43)oxy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu konuyu kapatabilirmisiniz burdan ben yanlış yere yazdim ticketten yazicam kendilerine
Şikayetçi olduğunuz yetkili ve mesele nedir konularınızı inceledim tam anlayamadım ona göre çözüme kavuşturalım
hesabimin silinmesi için size mail attim gerek yok daha burdan bişey yazmak istemiyorum yetkililerinizi seçerken bazı şartlar koyarsanız bu forumda böyle şikayetler yaşanmaz sizden ricam hesabimi ve tüm bilgilerimi silmeniz siz site yetkililerinden oldukça memnunum ama sürekli sorun yaşamaktansa artık yardim almamak kolay gelsin iyi çalışmalar

Son Düzenleme: 31-08-2019, Saat: 18:56, Düzenleyen: RuHSuZ.
Katılıyorum. Ama Serhat Bey'in bu konudaki düşüncesi daha önemli bence. @OyunYoneticisi

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Son noktayı koyup kapatıyorum bu konuyu...

Ben sorumlusu olduğum(Counter Strike 1.6) bölümünde öncelikle konuları çaylaklara sonra yardımcılara eğer onlarda çözemez ise yardım etmek amaçlı çözüyorum bu birinci husustur.
Ayrıca eğer bu kadar hızlı/özel/uğraşmadan çözdürmek istiyorsanız emek hakkı için ücret vermeniz gerekiyor bu ikinci husustur.
Ayrıca siz tek oyun yöneticisi müşterisiz değilsiniz topluca pro klanlarının bulunduğu bir grup var ve bize düzenli olarak eksikler için konu açıyorlar ve daha memnun olmadıklarını görmedim adını istiyorsanda @MertS. bu üçünücü husustur.
Ayrıca kurallara uymak zorundasınız burda tek oyun yöneticisi müşterileri yok ki ben müşterilere torpil geçiyorum normalde yapmam bunu kısıtlamadan önce günlük 15'ten fazla istek konusu geliyordu benim bir hayatım var kız arkadaşım,ailem,okul bunlarada zaman ayırıyorum burda sırf siz müşterisiniz diye günümün 10 saatini size harcayamam buda böyle bilinsin.

Son Düzenleme: 31-08-2019, Saat: 19:02, Düzenleyen: ITenGriTR.
Konu kapanmıştır.

Konuyu tekrar bir açalım ve yazacağımı okursanız sevinirim Gülücük

@oxy @fourgething hesaplarını kullanan tek kişi var ve hesap hareketlerini kontrol ettiğimde forumu aşşağılayıcı , küçük düşürücü , kabahatli olmasından tutun bir çok şey barındırıyor yaptığınız tüm tutum ve gösterdiğiniz hareketlere bakarsak burada isteklerinizi ilk önce çözdürüp konuyla ilgili birşey olunca forumu küçük düşürmektir. en son @fourgething hesabından "ben bu yazilanlari okuduktan sonra bu forumu daha kullanmıcam eşitlik yerine hepiniz agiz birligi olmaya devam edin bakalim kaç kişi kalicak bu forumda hadi size iyi çalışmalar yada banlaybilirsiniz" demişsiniz ve kullanmışsınız demek ki biz birşeyler yapıyoruz ve beceriyoruz ki forumu hala kullanıp atıp tutmaya devam etmektesiniz
burada bir düzen var ise düzene uymak zorundasın ve karşı gelmeyeceksin bu kadar kişi konu açıp sorun çıkmazken sadece siz konu açınca forum kabahatli oluyor herhalde ?
Bu tutum ve hareketler üzerine incelediğim konu ve yorumlarınız multi hesablarınızdan da gördüğüm kadarıyla sizin işiniz konu değil forumu kötü göstermek artık başka forumu kullanabilirsiniz.

Bütün hareketleriniz göz önünde bulundurularak forumdan kalıcı olarak şahsım adına sizi yasaklayıp girişlerinizi kontrol edip forumu birdaha kullanmamak üzere hesaplarınızı banlıyorum.
Yapacağım bu hareket ile hakkın yerini bulunacağını düşünüyorum.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Oyunyöneticisi & Csdurağı KIRMIZI BANNER haktaniniz 2 433 15-05-2019, Saat: 19:58
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | Oyunyoneticisi Olan Serverim Icin Logo Nejovte 2 351 04-05-2019, Saat: 16:30
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | Oyunyöneticisi çökmeyen jbmenü istiyorum berk11 18 621 16-03-2019, Saat: 21:00
Son Yorum: Kalipso22
Silinmiş Konu   | CS:GO MOD Oyunyoneticisi Hata princessjoker 1 281 14-01-2019, Saat: 00:00
Son Yorum: Kalipso22
Silinmiş Konu   | OyunYoneticisi Yedek Uyarlama M Ceo 17 1,131 04-01-2019, Saat: 22:12
Son Yorum: ITenGriTR

Task