Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | Forum Sitesi İçin Logo

Konu

Bedava logo Banner vs. yapan bir yer bulmuşlar, daha da ileri gidiyorlar. Hey allahım. Piyasa da bu yaptırmayı deneyin bakalım ne kadar fiyat verecekler Gülücük

Son Düzenleme: 22-07-2019, Saat: 00:01, Düzenleyen: ademakcan.
(21-07-2019, Saat: 23:12)MuhammeDesiqn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ücretsiz tasarım yapıyoruz ve 2 Gün beklediniz çok normal birşey 2 gün çünkü sadece 3 kişiyiz grafik bölümünde 2 kişi izinli sadece ben varım şuanda bu arada yetkili eksikliliği sizi ilgilendirmez.
[Resim: 5d34c6e084b17_p-logo.png]
Öncelikle logo için teşekkürler. Sizi ilgilendirmez derken,yetkili eksikliği userler tarafından farkedilecekse etkiler.Bu tarz konuşma tarzınız yanlıştır. Eğer bu tarzda bir bölüm açıldıysa bu şekilde söylemlerde bulunulması gereksiz ve boş. Hayırlı akşamlar

(21-07-2019, Saat: 23:38)YasiN. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bedava logo Banner vs. yapan bir yer bulmuşlar, daha da ileri gidiyorlar. Hey allahım. Piyasa da bu yaptırmayı deneyin bakalım ne kadar fiyat verecekler Gülücük
Bakıyorum piyasa hakkında çok bilgilisin dostum. Bedava logo banner eyvallah,ücretsiz bu tarzda içeriklerin yapılması güzel birşey tabiki. Fakat eğer böyle bir hizmet verilecekse eksikliği ile avutulmamalıdır. Garsonsun örnek veriyorum müşteriye yemek götürünce bu şekilde söylemlere bulunma hakkına sahip oluyor musun? Daha açık anlatamam kardeşim hayırlı geceler.

Gereksiz ve boş olan hiçbirşey yok ne zamandır zaten 1-2 kişi devam ediyoruz ve emin olun sizi ilgilendirmez Bölümün eksikliliği konuşma tarzım gayet iyi ve anlayışlı olduğundan eminim.

Konu "Çözülmüş İsteklere" taşınmıştır.

Bize Destek Olmak İstermisin?
Bu Konuyu Sosyal Medya Hesabında Paylasarak Bize Destek Olabilirsin
[Resim: 1JbAVp.png]

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | Steam Avatar logo numankaya 3 603 18-09-2020, Saat: 12:34
Son Yorum: JwG
Çözüldü   | Film sitesi logosu awp_slayer 6 632 18-09-2020, Saat: 12:27