Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Forum Kuralları

Konu

#1
Son Düzenleme: 31-05-2019, Saat: 19:04, Düzenleyen: MawiLarq.
WEBDiyo genel kuralları, güncellenme tarihi, yukarıda yazmaktadır.

  1. Forumda yeni bir konu başlığı açılmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadığı kontrol edilmelidir. Bunun için forumun arama özelliği kullanılabilir. Sunucumuz arama için oldukça hızlıdır ve bu işlem sadece birkaç saniyenizi alır. Forumda aynı ya da benzer içeriğe sahip konu varsa yenisi açılamaz.
  2. Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması şarttır. "Yardım", "İmdat", "Acil" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir.
  3. Kazanç elde etmek amaçlı kısaltılmış linklerin kullanılması yasaktır. ( Link.TL , bc.vc vb.)
  4. Forumda herhangi bir konuyla ya da mesajla ilgili öneri, şikayet ve diğer bildirimlerinizi ilgili konunun bölüm moderatörüne " Rapor Et " butonunu kullanarak kolayca iletebilirsiniz. Diğer durumlar için ise bölüm şeflerine özel mesaj yolu ile ulaşabilir ya da iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.
  5. Konular doğru bölümlere açılmalı ve gönderilen mesajlar da konu ile uyumlu olmalıdır. Eğer uyumlu değilse, uygun kategoriye, o konuyu anlatacak en iyi başlık seçilerek yazılmalıdır. Konu ile alakası olmayan ve/veya anlamsız olan iletilerin gönderimi yasaktır.
  6. Mesaj içeriğinin tamamı ya da tamamına yakın bir bölümü büyük/kalın harflerle ve/veya renkli yazılmamalıdır. Mesajlarda gereğinden fazla ifade koyulmamalıdır.
  7. Yayımladığınız konular paylaşıldığı anda webdiyo yükümlülüğüne geçirilir ancak herhangi bir telif hakkı vb. durumda siz sorumlu gösterilerek bildirilmesi durumunda 7 iş günü içersinde içerik yayımdan kaldırtılır.
  8. Başlık ve mesaj içeriği Türkçe yazım kurallarına uygun olmalıdır. Başlıklar büyük harfle başlamalıdır ve mesaj içeriğinin tamamı büyük ya da küçük harf olmamalıdır. "Örnek Başlık" ya da "Örnek başlık" şeklinde yazılabilir.
  9. Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
  10. İstek bölümlerimizde yoğunluğa göre 12 saat ile 3 gün arasında sadece 1 konu yayınlayabilirsiniz bu süre forum moderasyon görevlilerinin isteği üzerine anlık olarak güncellenebilir.
  11. Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması yasaktır.
  12. Küfür, slogan, pornografik içerik veya parti logosu içeren avatar kullanmak yasaktır.
  13. Forum üzerinden paylaşılan yazılım veya dosyaların bilgisayarınızda oluşturabileceği sorunlardan WEBDiyo.com sorumlu değildir.
  14. Paylaşılan bir içeriğe anlamı dışında yorumlar atmak yorumununuz silinmesine neden olacaktır.
  15. Yayınladığınız yardım veyatta istek konusuna 1 hafta boyunca yorum gelmemesi veyatta gelen yoruma 1 gün içersinde cevap vermemeniz durumunda koununuz konunun gidişatına göre çözülmüş olarak tanımlanabilir veyatta silinebilir.
  16. Kullandığınız sosyal medya hesaplarında yayımladığınız veyatta katıldığınız içeriklerden sizi sorumlu tutup ceza işlemi uygulama hakkına sahibizdir.
  17. Tanıtımını yayınladığınız veyatta özel yollardan satmaya çalıştığınız içeriğin kalitesinden ve doğurabilceği sorunlardan webdiyo.com sorumlu değildir.
  18. Yayımladığınız konunun katagorisi eğer counter strike ise oyunyöneticisi.com.tr sunucusu dışındaki hiçbir sunucu ile alakalı konu onaylanmıcaktır, onaylanması durumunda şikayet üzerine yayımdan kaldırılcaktır.
  19. Forumda bir üyenin veyatta takipçinin huzurunu bozmak, ceza ile karşı karşıya gelmenize yol açacaktır.
  20. Yayımladığınız konular eğer başka platformlardan alıntı yapıldı ise, orjinal url adresini en alt kısma backlink vermekle yükümlüsünüz ancak bu yayımlanan içerik 7 iş günü içersinde yapımcısı veyatta lisans hakkı sahibi tarafından bildirilirse silinen konular bölmüne taşınıp kitlenecektir.



Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Hangi tema forum teması olmalı? MawiLarq 11 1,152 19-05-2019, Saat: 23:46
Son Yorum: RuHSuZ

Task