Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Forum Değişiklikleri

Konu

Beyler Chat mat herşeyi kaldırmışlar forumuda kötü etmişler. ben yine ayarları kurcaladım eski yuvarlak webdiyo temasını kullanıyorum. yenisine göre daha iyi. Gülücük

Bu temamız kalıcı olucaktır. Bu temaya alışmanızı öneririm.

Açık renk, ve baya farklı bi tema kullanması güzel olur.

Bazı eklentilerinin kaldırılma nedeni tema uyumsuzluğu bunlar tekrar gelicek , ek olarak bu eksikler olduğu için hayla eski tema seçeneklerde duruyor yakında oda silincek şuanda .css , silinen eklentileri bu temaya uyarlayıp aktif ediceğiz . ALışıcağınıza eminim.

@ MawiLarq Chat Olmayınca Çok Sıkılıyoz Usta Konuşmak Lazım O Chat Forumun Facebook'u Gibi Bişeydi Gülmekten Ölüyorum

Eklencek o yarın eklenir büyük ihtimal .

@ MawiLarq , öncelikle yeni temanız hayırlı olsun. Şunu belirmek isterim ki temanın bütün testlerini yaptıktan sonra tasarımı yüklemek daha sağlıklı olurdu. Umarım en kısa sürede eksiklikler giderilir. İyi forumlar ve kolay gelsin.. Gülücük

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
GIRL FORUM HTTPS ONION 3Harfliler 0 110 16-11-2024, Saat: 08:55
Son Yorum: 3Harfliler
VERY LITTLE GIRL FORUM PHOTO TEEN JAILBAITS proyal 0 78 15-11-2024, Saat: 15:23
Son Yorum: proyal
JAILBAIT FORUM SEX FOTO PRETEEN JB VIDEO emin16 0 114 15-11-2024, Saat: 08:20
Son Yorum: emin16
NN PRETEEN FORUM ССЫЛКИ СЕТИ ТОР Enessz 0 77 15-11-2024, Saat: 06:46
Son Yorum: Enessz
WHATS APP VIDEOS FORUM 7yo GIRLS SHARED butterflyailee 0 181 12-11-2024, Saat: 00:36
Son Yorum: butterflyailee

Task