@"EmirhanKURT"
O zaman belli kriterler de koyun ki foruma da yararı olsun. Örneğin konuyu paylaştıktan 1 hafta sonra yarışma başlasın ve 1 hafta içerisinde aktif üye olmak isteyen arkadaşlar da ona göre yorum ve konu açsın ve rekabet arttırmak için örnek olarak aktif üyelerinde yorumları veya konuları ne kadar fazla olursa o kadar kazanma şansı yükselebilir. Böyle şeyler de yapabilirsin.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
(06-08-2019, Saat: 12:31)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"EmirhanKURT"Şuanda arka planda aktif üyeler için bir güncelleme yolladım bu güncelleme 1 saat ile 16 saat içersinde sistemde aktif olarak çalışır sonrasında çekiliş başlatcağım
O zaman belli kriterler de koyun ki foruma da yararı olsun. Örneğin konuyu paylaştıktan 1 hafta sonra yarışma başlasın ve 1 hafta içerisinde aktif üye olmak isteyen arkadaşlar da ona göre yorum ve konu açsın ve rekabet arttırmak için örnek olarak aktif üyelerinde yorumları veya konuları ne kadar fazla olursa o kadar kazanma şansı yükselebilir. Böyle şeyler de yapabilirsin.
Son Düzenleme: 06-08-2019, Saat: 12:35, Düzenleyen: !AKINCI!.
Haklısınız Arkadaşların Bizim olanı Alalımm
Ben Gifli Avatar kullanmak istiyiorm
Ben Gifli Avatar kullanmak istiyiorm
@"EmirhanKURT" ya Çaylaklar, Yazarlar, Yardımcılar, Sorumlular ?
Tekrar Görüşmemek Üzere.
(06-08-2019, Saat: 12:43)qRunt. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"EmirhanKURT" ya Çaylaklar, Yazarlar, Yardımcılar, Sorumlular ?Siz gidin çalışın, çaylaklar sizi
Adamı Çaylak Diye ezme Bana usta eseri bi Avatar Yapacak o
yardımcıda oluruz be @"EmirhanKURT"
Tekrar Görüşmemek Üzere.
Son Düzenleme: 06-08-2019, Saat: 17:22, Düzenleyen: REDTEK.
bence guzel onerı cunku mıllet aktıf uye kasması ıcın bı amacı olamsı gerekır demı @"EmirhanKURT" şimdi onumde super uye var bn onu kasmam ıcın bı hedefım olamsı gerek kendımı boyle kullancı yerıne koyuyorum ve bu fıkır forum ıcın faydalı olacagına ınanıyorum gorusumu dıkkata aldıgınız ıcın teşekkur ederım
yani forum için aktıflık ıcın daha cok uye cekebılmemız ıcın onların konu paylaşması yorum atması ıcın gereklı şeyler bunlar
yani forum için aktıflık ıcın daha cok uye cekebılmemız ıcın onların konu paylaşması yorum atması ıcın gereklı şeyler bunlar
ι̇уιℓιğє ιуιℓιк нєя кιşιηιη кαяı,
кöтüℓüğє ιуιℓιк єя кιşιηιη кαяı.
-----------------------------------------
-------------> Furkan Sürmeli = REDTEK <-------------
кöтüℓüğє ιуιℓιк єя кιşιηιη кαяı.
-----------------------------------------
-------------> Furkan Sürmeli = REDTEK <-------------
(06-08-2019, Saat: 17:21)REDTEK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bence guzel onerı cunku mıllet aktıf uye kasması ıcın bı amacı olamsı gerekır demı @"EmirhanKURT" şimdi onumde super uye var bn onu kasmam ıcın bı hedefım olamsı gerek kendımı boyle kullancı yerıne koyuyorum ve bu fıkır forum ıcın faydalı olacagına ınanıyorum gorusumu dıkkata aldıgınız ıcın teşekkur ederımPilan yapıyorum aktif üyelere özel guruba katılıp daha net bilgi alabilirsin anlık
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çözüldü | Forum katagorileri | xiaomi | 18 | 933 |
18-09-2020, Saat: 22:12 Son Yorum: JwG |
|
Çözüldü | Clan adi oneri | WX''Timer | 12 | 726 |
18-09-2020, Saat: 22:06 Son Yorum: JwG |
|
Çözüldü | Sadece bir öneri | RuHSuZ | 4 | 468 |
18-09-2020, Saat: 22:05 Son Yorum: JwG |
|
Çözüldü | Forum hakkında tartışma | MawiLarq | 8 | 599 |