Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Firma Yardımcısı Lazım

Konu

Bana WebPanel Konusunda 
DNS Konusunda Script Hazırlıcak Arkadaşlar Arıyorum 

TS3 İP : 37.148.210.168

AMACSIZ KRAL AlfaReisYT 

birini buldunmu reis

@AlfaReis özel mesaj olarak detayları atarsanız ona göre yorum yapabilirim.

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
(22-07-2019, Saat: 21:35)Burkay ARAÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @AlfaReis özel mesaj olarak detayları atarsanız ona göre yorum yapabilirim.
İyi günler efendim imzanızda bulunan OTOMASYON SİSTEMLERİ Yazısı olarak sizlere cevapta bulunmak istedim biraz bilgi verirmisiniz ??

OPET KADIN GÜCÜ
@ Opet iyi günler dilerim Otomasyon Sistemleri = Genelde isminde oto bulunduğu için otomotiv sektörü sanılan ama aslında hicbir alakası olmayıp sürekli aynı düzlükte devam eden işlemleri tek tek uğraşmak yerine otomatiğe çeviren sistemlerdir. Örneğin internet cafe işletme programları her masanın kaç saat oturduğuna göre verilecek ücreti hesap makinesi kullanarak hesaplamak yerine programa entegre işlemi programı otomasyon bir yazılıma çevirir üyelik sistemleri de otomasyon içerisine girer aslında çevremizde gördüğümüz insan gücü yerine makinalara yaptırılan ve kolaylık sağlayan seylerin çoğu bir otomasyondur.

- Muhasebe Programları
- Kurs kayıt programları
- Cafe programları
Vb. Bütün programlar otomasyon yazılımı içerisine girer.

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
Son Düzenleme: 23-07-2019, Saat: 21:37, Düzenleyen: Opet. (Sebep: Tanıtım)
(22-07-2019, Saat: 21:51)Burkay ARAÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ Opet iyi günler dilerim Otomasyon Sistemleri = Genelde isminde oto bulunduğu için otomotiv sektörü sanılan ama aslında hicbir alakası olmayıp sürekli aynı düzlükte devam eden işlemleri tek tek uğraşmak yerine otomatiğe çeviren sistemlerdir. Örneğin internet cafe işletme programları her masanın kaç saat oturduğuna göre verilecek ücreti hesap makinesi kullanarak hesaplamak yerine programa entegre işlemi programı otomasyon bir yazılıma çevirir üyelik sistemleri de otomasyon içerisine girer aslında çevremizde gördüğümüz insan gücü yerine makinalara yaptırılan ve kolaylık sağlayan seylerin çoğu bir otomasyondur.

- Muhasebe Programları
- Kurs kayıt programları
- Cafe programları
Vb. Bütün programlar otomasyon yazılımı içerisine girer.
peki bu bütün anlattıklarınızı TÜRKİYE Geneli Opet İstasyon'larında yapmak mümkünmüdür misal örnek vermeme izin ver

06 ABC 123 Plakalı Araç 50 TL Euro Force Aldı Bunun Hepsi Genelleme Tek Bir Bilgisayar Üzerinde kayıt edilebilirmi Gün sonu raporlarında TOTALİZÖR olarak adlandırılan raporlarda İstasyon TANK seviyeleri Akaryakıt Satış Temsilcisinin Yapmış olduğu TOPLAM Satış Firmalar Arasında OTOMASYON Çalışmalarını TÜRPAK A.Ş Üstlenmekte genelleme OPET İstasyonlarına Özel Bir Çalışma Yapmamız Mümkünmüdür Bu Derecede Kendinize Güveniyormusunuz

Bu Arada Kendimi Tanıtmak İsterim

Türkiye OPET İstasyon Saha Teknik Satış Departmanı

İsmail Kaan Can

OPET KADIN GÜCÜ
@ Opet Merhabalar hocam Opet bayilerinde kullanılan Ödeme otomasyon'unu görüyorum ona entegre edilerek ödeme işlemi gerçekleştirdikten sonra o gün içerisindeki satılan toplam benzin litresini,müşteri sayısını,ham kazancı,toplam kazanılan para miktarını kaydetmemiz mümkündür. Genel olarak toplam olan bilgileri yani özel bilgiler hariç ( araç plakası , aldığı benzin vb. ) alınmadan bayinin toplamda kazandığı miktar satış yapılan benzin ortak bir veri tabanında tutulabilir.Ve bayiler arası karşılaştırma yapılabilir en çok satış yapan bayi vs. gibi ben size özelden numaramı gönderiyorum tam detaylı olarak ihtiyacınız olan şeyi söyleyebilirseniz. Bende kesin bir cevap verebilirim. İyi akşamlar dilerim İsmail Bey.

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task