Bana WebPanel Konusunda
DNS Konusunda Script Hazırlıcak Arkadaşlar Arıyorum
TS3 İP : 37.148.210.168
卍 AMACSIZ KRAL AlfaReisYT 卍
(22-07-2019, Saat: 21:35)Burkay ARAÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @AlfaReis özel mesaj olarak detayları atarsanız ona göre yorum yapabilirim.İyi günler efendim imzanızda bulunan OTOMASYON SİSTEMLERİ Yazısı olarak sizlere cevapta bulunmak istedim biraz bilgi verirmisiniz ??
(22-07-2019, Saat: 21:51)Burkay ARAÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ Opet iyi günler dilerim Otomasyon Sistemleri = Genelde isminde oto bulunduğu için otomotiv sektörü sanılan ama aslında hicbir alakası olmayıp sürekli aynı düzlükte devam eden işlemleri tek tek uğraşmak yerine otomatiğe çeviren sistemlerdir. Örneğin internet cafe işletme programları her masanın kaç saat oturduğuna göre verilecek ücreti hesap makinesi kullanarak hesaplamak yerine programa entegre işlemi programı otomasyon bir yazılıma çevirir üyelik sistemleri de otomasyon içerisine girer aslında çevremizde gördüğümüz insan gücü yerine makinalara yaptırılan ve kolaylık sağlayan seylerin çoğu bir otomasyondur.peki bu bütün anlattıklarınızı TÜRKİYE Geneli Opet İstasyon'larında yapmak mümkünmüdür misal örnek vermeme izin ver
- Muhasebe Programları
- Kurs kayıt programları
- Cafe programları
Vb. Bütün programlar otomasyon yazılımı içerisine girer.